Ekran kartı için NVIDIA vs AMD

Bütçe
bütçe yok sadece önerin
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ekran kartı tarafında hepimizin farklı deneyimleri var. Benim merakım şu: Sizce hangi markayı seçmek daha mantıklı?
Kriterlerim:
Uzun ömürlü olsun. Başıma sorun çıkarmasın. Isınıp bir şey olmasın.
Kendi fikirlerinizi, deneyimlerinizi ve tercihlerinizi paylaşır mısınız?
Şimdiden teşekkürler.

Oyun için AMD, iş ve oyun için kullanılacaksa NVIDIA.

Aynı fiyata aynı performansı veriyorsa NVIDIA, veremiyorsa AMD.

Bütçe varsa NVIDIA bütçe yoksa AMD. Bütçe işi bu.

İş ve oyun diye ayırmadan Nvidia derim. AMD kart çok kullandım. AMD ekran kartı ve özellikle yazılım konusunda ne yaptığını bilmeyen bir firma. Nvidia'da da sorunlar oluyor ama uzun süreli AMD kullandım değişik kartlar olarak. Kesinlikle Nvidia daha sorunsuz. Aynı fiyata AMD daha yüksek FPS verebilir ama her driverla, Windows güncellemesiyle veya oyunun güncellemesi ile stabilizasyon gidebilir. Ekran kartında AMD alan sorunla karşılaştığında araştırmaya alışsın. Tanıdıklarıma önermem, alan da sorun yaşarsa kendi araştırıp çözsün derim. İşten sonra boş zamanımı AMD'nin sorunlarıyla çok heba ettiğimden uzak dururum. Şahsi görüşüm. Teknik bilgisine vs. güvenen alabilir tabi ki de.

Sorunsuzluk için NVIDIA genelde daha güvenli. F/P ve VRAM için AMD daha avantajlı. Lâkin ısınma, arıza markadan çok kartın soğutma modeli ve kasa/PSU kalitesine bağlı. Sorunuzun net bir cevabı yok maalesef.

PSU ASUS ROG loki 850W 80+ Platinum kasa ASUS TUF Horizon GT502 muhtemelen ASUS alacağım ekran kartını.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı