AMD vs NVIDIA ekran kartı

• Konuyu başlatan Agabak
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 52
  • Görüntüleme 2.864
Yıl olmuş 1999 hala Nvidia, ATI tartışması, kardeşim 3dfx alamıyorsanız zaten grafik hızlandırıcı almayın yani. O TNT'ler elinizde patlamasın sonra. Şaka bir yana da artık yani çok da bir farkı yok, hele ki 7000 serisindeki donanımsal geliştirmelerden sonra daha da az fark var. Ama Nvidia'nın yazılımları için ve tepe modelleri için alınabilir tabii orası ayrı.

2015'te bir şans verdim AMD'ye, pişman oldum. 3 aylık süreçte 4 gün ekran kartını belki kullanmışımdır.

Sorunların düzeldiği, artık pek ciddi problem olmadığı çokça kez söylendiği için geçtiğimiz ay bir şans daha verdim ve yaklaşık 10 gündür sorunlarla uğraşmaktan bilgisayardan soğudum. Muhtemelen benim son AMD kartım olacak.

2 kez acı tecrübe etmiş biri olarak yerinde olsam koşarak Nvidia'ya giderim. Paramla rezil olmam en azından.

Hazır sistemin içinde benzer fiyatta geliyorsa gene de mi alınmaz?

Hayatta hazır sisteme para vermeyeceğim için o kısmı kişinin kararı olsun. İçlerindeki çöpten hallice anakart, PSU, SSD, kasa vb. yükselteyim desen öyle bir fiyat farkı koyuyorlar ki tek tek toplasan daha iyisini alırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı