Ekran kartı kargolanırken nelere dikkat edilmeli?

Peki böyle sararım lakin bunlar için özel bir ibare bulunuyor mu acaba kargo şirketlerinde? Sonuçta hassas bir malzeme. Bir diş bile hasar görse çöp olabilir. Taşırken, araca koyarken bile herşey olabilir. Bu dediğiniz önlemler, bunu önlemeye yeterli mi?

Teslim ederken içinde ekran kartını olduğunu belirtirsen ona göre davranırlar. Dediğim şekilde sıkıca paketlersen sıkıntı olacağını sanmıyorum. Daha önce o şekilde ben de ekran kartı gönderdim.

Peki böyle sararım lakin bunlar için özel bir ibare bulunuyor mu acaba kargo şirketlerinde? Sonuçta hassas bir malzeme. Bir diş bile hasar görse çöp olabilir. Taşırken, araca koyarken bile herşey olabilir. Bu dediğiniz önlemler, bunu önlemeye yeterli mi?

Statik poşet şart mı? Biz kendimiz ambalajladığımızda ne gibi bir sorun olabilir? Statik poşet bulabilirim muhtemelen bir yerden yada eskiden kalma olabilir, ama merak için soruyorum.
Statik problemler yaratabiliyor. Statik poşetler zaten hava baloncukluları var. Ona koyup dıştan bantlar kutuya koyarsınız. Kutunun boş kısımlarınıda herhangi bir kağıt türevi ile dolgu yapın yeterli olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı