Ekran Kartı Marka Farkları

bb_077

Hectopat
Yer
Mavişehir İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, ben ekran kartlarındaki marka farklılığı hakkında bilgi edinmek istiyorum. Örneğin Asus Strıx R9 380 2gb ile Gigabyte R9 380 2Gb arasındaki fark nedir? Gigabyte OC yapılmış evet fakat başka türlü soracak olursam, örneğin Gigabyte R9 380 G1 Gaming ile Asus Strix R9 380 Gaming arasındaki fark nedir? İkiside 4 Gb belleğe sahip ekran kartları. Fakat bu marka farkı nelere kadirdir acaba?

700 serisinde bazı markalar kalitesizliği ile öne çıkabiliyordu mesela "Zotac" fakat 900 serisinde genel olarak kalite her markada üst seviyelerde.
Amd tarafında ise Gigabyte veya Asus arasında bir kalite farkı yok. Sadece Shappire ve Powercolor markaları normale göre biraz daha ısındığını gözlemledim gelen yorumlara bakarak.
Genel olarak hoşunuza gideni almanızda sıkıntı yaşamazsınız. GPU hızlarını karşılaştırarak tercih yapılabilir.

Soğutma kalitesi ve bileşen kalitesi. Şahsen ASUS önermem çünkü teknik servisinin rezalet olduğu söyleniyor. Alacaksanız MSI alın derim hem soğutması iyi hem de teknik servisi hakkında şikayet duymadım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı