Ekran kartı mining yapıyor olabilir mi?

Elany

Femtopat
Daha fazla  
4 gün önce bilgisayarıma crackli bir şekilde PES 2013 indirdim bugün arkadaşımla Forza Horizon oynamak için girdiğimde ekran kartını %100 kullandığını fark ettim Forza kapalıyken %1 ama açılınca %100 CPU da aynı şekilde bilgisayarımda mining olabilir mi?

4 gün önce bilgisayarıma crackli bir şekilde PES 2013 indirdim bugün arkadaşımla Forza Horizon oynamak için girdiğimde ekran kartını %100 kullandığını fark ettim Forza kapalıyken %1 ama açılınca %100 CPU da aynı şekilde bilgisayarımda mining olabilir mi?
Sorunun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı zaten %100'de çalışır maksimum performans için. Burda önemli olan Sıcaklık. Ayrıca oyundayken çalışıyor demişsiniz normal bir şey.

Dediğinizi farklı bir şekilde yazıyorum. Oynamıyorken ekran kartım çalışmıyor ama oynarken ekran kartım çalışıyor bir sıkıntı mı var? Oyun oynarken ekran kartının çalışması gayet normal.

Aynı performansı alıyorum fakat %100 gösteriyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı