Ekran kartı montajı sonrası ''Analog out of range'' hatası

Makaleler
2
Yer
Malatya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler. Eski bilgisayarımdan almam gereken bazı dosyalar var. Ben de eski ekran kartını taktım. Bilgisayar açılırken bu hata çıkıyor. Güvenli moda girmeye çalışıyorum, F1-F9 arası diyor. F4'de güvenli modu etkinleştir var. Onu seçeceğim fakat klavye orada çalışmıyor. Acil yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-) ilk olarak bilgisayarınıza reset atın. Reset attıktan sonra bilgisayarınız açılmaya başlarken F8 tuşuna basınız. Karşınıza “güvenli mod” seçenekleri gelecektir. (Yukarıdaki görmüş olduğunuz ekran)

2-) güvenli mod seçeneğini seçtikten sonra Windows tamamen uygulamasız olarak sade bir görünümde açılacaktır. Bilgisayarınız açıldıktan sonra masaüstünde sağ tıklayarak “ekran çözünürlüğü” seçeneğine tıklayın ve ayarları düşürün. Muhtemel olarak bu ayarlar en sonra görünecektir.

Başka bir klavye ile denemen lazım o zaman.

1-) ilk olarak bilgisayarınıza reset atın. Reset attıktan sonra bilgisayarınız açılmaya başlarken F8 tuşuna basınız. Karşınıza “güvenli mod” seçenekleri gelecektir. (Yukarıdaki görmüş olduğunuz ekran)

2-) güvenli mod seçeneğini seçtikten sonra Windows tamamen uygulamasız olarak sade bir görünümde açılacaktır. Bilgisayarınız açıldıktan sonra masaüstünde sağ tıklayarak “ekran çözünürlüğü” seçeneğine tıklayın ve ayarları düşürün. Muhtemel olarak bu ayarlar en sonra görünecektir.

Başka bir klavye ile denemen lazım o zaman.

Güvenli mod seçenekleri yok oraya gelemiyorum gelince ise F4'e basmam gerekiyor ama klavye işlemiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı