Ekran kartı nasıl iade edilir?

dori

Centipat
Katılım
28 Haziran 2022
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 3 gün önce İtopya'dan satın almış olduğum ekran kartının performansını beğenmezsem ve ekran kartını iade etmek istesem ama ekran kartını içine alan statik poşet olmadan ekran kartını direkt kutuya koyup yollasam iade alınır mı? Ekran kartı poşeti tamamlayıcısı ürüne giriyor mu, bir de ekran kartının üzerinde gelen şeffaf yapışkanların sökülmüş olması iadeyi engeller mi?
 
Ekran kartı üzerinde söküldüğünde garanti dışı bırakan genelde vidaların üzerinde olan etiketler sökülmüşse garanti dışı kalır onun dışında kutu içeriği eksik değilse ve ürün sağlamsa iade kabul edilir.
 
Kutu içeriği eksik kabul etmeyebilirler.
 
İade talebi oluşturup gönderin. Muhtemelen gönderim kodu falan vereceklerdir. İtopya da hiç iade hakkı kullanmadım. En kötü senaryo ile kabul etmeyip geri gönderirler. Fakat anladığım kadarıyla ürün bedeli kadar alışveriş kuponu da verebiliyorlarmış.
Eğer ekran kartını yine oradan alacaksanız iade değil değişim talebi oluşturun.
 
Hocam benim de İtopya'dan aldığım üründe coil whine vardı. Sadece 1 saat kullandım jelatinlerini takıp geri yolladım kabul etmediler. Ürün monte edilirse almıyorlarmış.
 
Bunların hepsi firma aldatmacası. Ürünü takmadan coil whine olduğunu nereden bileceksiniz. Çoğu firma kullanıcının haklarını bilmiyor olmasının avantajını kullanır.
 
Hocam ürünü servise yollayabiliriz iade kararını onlar verebilir dedi. Tamam dedim sonra servisin çok kötü olduğu yorumlarını okudum. İtopya'yı arayıp ürünü direkt bana yollayın dedim tamam deyip ürünü servise yollamışlar ürün şu an serviste. İade kararı çıkmaz ise THH'ye başvuracağım. Bakalım ne olacak.
 

Geri
Yukarı