Jeletini açılmış ekran kartı iade edilir mi?

Adamlar sağlam bir biçimde göndermiş adına faturası kesilmiş. Kutuyu açmışsın adam bir daha onu başkasına nasıl sıfır diye satsın? Satıcı zarara uğruyor bence kabul etmeme hakları var.

İyi de sana kırık gelmiş değiştirmişler. Bu arkadaşınkinde hasar falan yok ürün sağlam gelmiş açmış bu sefer de iade edeceğim diyor.
Ama hocam ürüne bir zarar vemedim ki.

Ama hocam ürüne bir zarar vemedim ki.

Hocam zarar verip vermemek mesele değil ki. Sen ekran kartı alsan, başkası onu almış kutusunu açmış jelatinini sökmüş olsa ve satıcı da bunu sana göndermiş olsa sen kabul eder miydin bu ürünü? Hukuksal olarak iade almak zorunda mı bilmiyorum ama insani açıdan düşününce iade almama hakkı var sonuçta kart 2. el konumuna düştü. Satıcının zararını Trendyol üstleniyorsa onu bilemem tabii ki.

Hocam zarar verip vermemek mesele değil ki. Sen ekran kartı alsan, başkası onu almış kutusunu açmış jelatinini sökmüş olsa ve satıcı da bunu sana göndermiş olsa sen kabul eder miydin bu ürünü? Hukuksal olarak iade almak zorunda mı bilmiyorum ama insani açıdan düşününce iade almama hakkı var sonuçta kart 2. el konumuna düştü. Satıcının zararını Trendyol üstleniyorsa onu bilemem tabii ki.
Haklısınız. Bende iade etmek istemezdim. Ama iade etmek durumunda kaldım.

iade almak zorunda. Aldım beğenmedim iade ettim. Bitti.
Tamam hocam. Sonuç alınca tekrardan eklerim.

İade almak zorunda. Aldım beğenmedim iade ettim. Bitti.

O kadar basit değil o işler. Ekran kartı için konuşursak; Kendin tüm teknik özelliklerini okuyarak alıyorsun o kartın kutusunu açtığın zaman hasar vs. yoksa satıcı görevini tamamlamış sayılır. Çarşaf mı alıyorsun ki tekrar kutusuna koyup iade edebilesin? Bir ürün sipariş verirken her sitede olan sözleşme kısmına tik atıyorsun açıp oku anlarsın.

Haklısınız. Bende iade etmek istemezdim. Ama iade etmek durumunda kaldım.

Tamam hocam. Sonuç alınca tekrardan eklerim.
Sonucu ben de çok merak ediyorum etiketlersen sevinirim.

O kadar basit değil o işler. Ekran kartı için konuşursak; Kendin tüm teknik özelliklerini okuyarak alıyorsun o kartın kutusunu açtığın zaman hasar vs. yoksa satıcı görevini tamamlamış sayılır. Çarşaf mı alıyorsun ki tekrar kutusuna koyup iade edebilesin? Bir ürün sipariş verirken her sitede olan sözleşme kısmına tik atıyorsun açıp oku anlarsın.

Okudum. 14gün koşulsuz iade hakkı var.

Tamam hocam. İnşallah alırlar. Hayırlı akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı