Ekran kartı nasıl paketlenir?

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Arkadaşlar ekran kartımı garantiye göndereceğim. Kartınkendi kutusuna koyacağım ama ayrıca bir önlem almak istiyorum ben. Ekran kartını nasıl paketlemeliyim? Bir de önerdiğiniz malzemeleri nerelerde bulabileceğimi yazarsanız sevinirim 🙂

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda satın aldığım balonlu poşeti bir nalburdan satın aldım. Bu poşeti nerelerde bulabilirim? İnternetten sipariş etmekle kesinlikle uğraşmak istemiyorum valla bıktım birşeyleri beklemekten. Şu anda bile RAM bekliyorum hala kargoya verilmedi...
Hocam Ramleri n11 Delta Bilgisayardanmı aldınız bende hala beklıyorum .

Recep Abi'nin Sapphire önermeme sebepleri gün geçtikçe daha çok anlaşılıyor.

Sığarsa kullan tabi ki aynı işlevi görür.
Bizde hep şu laflara bakıpta aldık : ''AMD tarafında en iyisi Sapphire, En iyi soğutmaya Sapphire sahip, AMD'nin en iyi kartlarını Sapphire üretiyor'' bir daha AMD kartlara bulaşmam, eğer bulaşırsamda Sapphire almam. ASUS, GIGABYTE felan almak lazım. Para bol olsa ROG STRIX alıp geçerdik. 20-30 MHz fazla diye gelip bunu satın aldık. Birde herkes AMD tarafında Sapphire iyi, Sapphire Nitro+ serisi çok serin çalışıyor deyince, incehesaptada 1300 TL olunca satın aldım.

Evet oradan aldım. 19 Kasım'a kadar vakitleri var.
Konu dışı ama Ramler cok düşündürü beni aradım ayın 11 i sabahında yapılan siparişlerin ürünleri verildiğini öğleden sonra verilen siparişlerin ise bugun verileceğini söyledi Sıfırdan
ryzen5 1600 revizyon 2
16 gb ram
b450m anakart
rx590 ekran kartı aldım hersey geldı sıstemı toparladım ram yok :(

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı