Millet bana öneri ile gelin spam yapacaksanız sol üstte anasayfa butonu var oraya tıklayın.Başlıktaki gibi önceki ekran kartımı (R9270X 2 GB) donör kart olarak satışa koydum. Yeni kart ihtiyacı doğdu ve Sahibinden'e baktığımda 1000-2000TL bandında GTX 760 GTX770, R9 380X, RTX 2060 buldum ama şöyle bir sıkıntı var RTX dışındakiler neredeyse birbirlerine yakın performans gösteriyor. Bana kalsa RTX 2060 almak isterim ama arada kaldım. Bir sene daha bekleyip 2070 de tercih edebilirim.
Asus Gtx 970 Strix 4gb - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 942504197 Bu kartı öneririm pazarlıkla 1.750 ye verirMillet bana öneri ile gelin spam yapacaksanız sol üstte anasayfa butonu var oraya tıklayın.
Bakılabilir +Asus Gtx 970 Strix 4gb - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 942504197 Bu kartı öneririm pazarlıkla 1.750 ye verir
Güncelleme : Şu anlık fiyat analizi ve hangisi tam olarak iyi o lazımYardımcı olmayın bu tip insanlara. Bırak alsın 2000 TL parası gitsin o zaman gelip dolandırıldım diye konu açar burada. Kendi yağında kavrulsun.
İnsanlar o paraya 2060 olmaz diye güzelce yazmış. Attığınız ilan da 1 seneden uzun zamandır yayında. İlan sahibine ulaşıp o paraya almanız imkansız ki ya satılmıştır ya da dolandırıcıdır.Bakılabilir +
Kardeşim sen niye beynini kullanmıyorsun eskimesin diye mi?
Güncelleme : Şu anlık fiyat analizi ve hangisi tam olarak iyi o lazım
Uyarı: Boş yapacak insanlar yazmayın bana öneri lazım boş çene değil.
Rx 570 4gb Sapphire Nitro+ Ekran kartı - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 932015348 Hocam bunu düz 2.500 ze verir belki daha aşağısı da olabilirBakılabilir +
Kardeşim sen niye beynini kullanmıyorsun eskimesin diye mi?
Güncelleme : Şu anlık fiyat analizi ve hangisi tam olarak iyi o lazım
Uyarı: Boş yapacak insanlar yazmayın bana öneri lazım boş çene değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.