Ekran kartı önerisi

NorthWinD

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Kart olarak 3060 Ti kullanıyorum, işlemci olarak R5 5600 mevcut, 4070 Super ve RX 7800XT arasında kaldım. 2K monitor alacağım fakat şu anda 1080p monitor ile bir süre idare edeceğim sadece oyun amaçlı kullanacağım. Işın izlemeyi sadece Minecraft'ta kullanıyorum AMD tarafında performanslı olmadığını biliyorum ama olsa da olmasa da benim için önemli değil, önemli olan kısım FG özelliği(AMD tarafında olup olmadığını bilmiyorum) ve DLSS FSR arasındaki farklar ve tabii ki VRAM. Bu arada bütçem 7900XT için de yeterli ama sanırım işlemcim yeterli gelmiyor.

Herkese iyi sosyaller. Kart olarak 3060 Ti kullanıyorum, işlemci olarak R5 5600 mevcut, 4070 Super ve RX 7800XT arasında kaldım. 2K monitor alacağım fakat şu anda 1080p monitor ile bir süre idare edeceğim sadece oyun amaçlı kullanacağım. Işın izlemeyi sadece Minecraft'ta kullanıyorum AMD tarafında performanslı olmadığını biliyorum ama olsa da olmasa da benim için önemli değil, önemli olan kısım fg özelliği(AMD tarafında olup olmadığını bilmiyorum) ve DLSS FSR arasındaki farklar ve tabii ki VRAM. Bu arada bütçem 7900XT için de yeterli ama sanırım işlemcim yeterli gelmiyor.

Bütçe yetiyorsa 7900XT en iyi tercih. Darboğaz olsa bile 4070s veya 7800XT'den daha çok performans alırsın.

Herkese iyi Sosyaller. Kart olarak 3060 Ti kullanıyorum, işlemci olarak R5 5600 mevcut, 4070 Super ve RX 7800XT arasında kaldım. 2K monitor alacağım fakat şu anda 1080p monitor ile bir süre idare edeceğim sadece oyun amaçlı kullanacağım. Işın izlemeyi sadece Minecraft'ta kullanıyorum AMD tarafında performanslı olmadığını biliyorum ama olsa da olmasa da benim için önemli değil, önemli olan kısım FG özelliği(AMD tarafında olup olmadığını bilmiyorum) ve DLSS FSR arasındaki farklar ve tabii ki VRAM. Bu arada bütçem 7900XT için de yeterli ama sanırım işlemcim yeterli gelmiyor.

Boş verin işlemcinizi burada pahalı olan ve en zor değişen şey ekran kartı o yüzden ekran kartınizı güçlü alsanızda sorun olmaz iyi bir şey yapmış olursunuz neyse bütçeniz muhtemelen 20 25 bin o fiyatada en kötü 9070 XT alırsınız şu an 90 serisindeki kartlar arasından sadece 9070 ile 9070 XT söylendiği için çok şey söyleyemiyorum ama şu anda NVIDIA kart almak pişmanlık olur

4070 Super muhteşem bir kart hocam.
şu nvidia kartlarını render kullanımı dışında önermeyin lütfen

Bütçe yetiyorsa 7900XT en iyi tercih. Darboğaz olsa bile 4070s veya 7800XT'den daha çok performans alırsın.

AMD tarafında fiyatlar gerçekten uygun hocam, NVIDIA kartlar şu an gözüme pahalı geliyor ayrıca ışın izlemeyi de hiçbir oyunda kullanmıyorum, o paraya daha güçlü AMD kart almak daha ağır basıyor şu an.

Boş verin işlemcinizi burada pahalı olan ve en zor değişen şey ekran kartı o yüzden ekran kartınizı güçlü alsanızda sorun olmaz iyi bir şey yapmış olursunuz neyse bütçeniz muhtemelen 20 25 bin o fiyatada en kötü 9070 XT alırsınız şu an 90 serisindeki kartlar arasından sadece 9070 ile 9070 XT söylendiği için çok şey söyleyemiyorum ama şu anda NVIDIA kart almak pişmanlık olur.

Şu NVIDIA kartlarını render kullanımı dışında önermeyin lütfen.

9000 serisi için komple baştan bir sistem dizmem gerekecek sistem güncelliği açısından, şu an sadece 2K'da üzmeyecek bir kart alıp biraz daha onunla idare etmek istiyorum. 7900XT fiyat olarak dikkatimi çektiği için konuya ekledim onu da alabilirim eğer işlemci şu an için bana sorun oluşturmazsa.

Peki bu Frame Generation dedikleri özellik AMD kartlarda mevcutmu, ben AMD tercih etsem bir şey kaybetmiş olur muyum bu konuda arada kalıyorum.

Son düzenleme:
Herkese iyi sosyaller. Kart olarak 3060 Ti kullanıyorum, işlemci olarak R5 5600 mevcut, 4070 Super ve RX 7800XT arasında kaldım. 2K monitor alacağım fakat şu anda 1080p monitor ile bir süre idare edeceğim sadece oyun amaçlı kullanacağım. Işın izlemeyi sadece Minecraft'ta kullanıyorum AMD tarafında performanslı olmadığını biliyorum ama olsa da olmasa da benim için önemli değil, önemli olan kısım FG özelliği(AMD tarafında olup olmadığını bilmiyorum) ve DLSS FSR arasındaki farklar ve tabii ki VRAM. Bu arada bütçem 7900XT için de yeterli ama sanırım işlemcim yeterli gelmiyor.
İşlemcide upgaredeye gitsek olmaz mı? Bir anakart ve bir am5 soket işlemci daha performanslı olmaz mı hocam?

AMD tarafında fiyatlar gerçekten uygun hocam, NVIDIA kartlar şu an gözüme pahalı geliyor ayrıca ışın izlemeyi de hiçbir oyunda kullanmıyorum, o paraya daha güçlü AMD kart almak daha ağır basıyor şu an.

9000 serisi için komple baştan bir sistem dizmem gerekecek sistem güncelliği açısından, şu an sadece 2K'da üzmeyecek bir kart alıp biraz daha onunla idare etmek istiyorum. 7900XT fiyat olarak dikkatimi çektiği için konuya ekledim onu da alabilirim eğer işlemci şu an için bana sorun oluşturmazsa.

Peki bu Frame Generation dedikleri özellik AMD kartlarda mevcutmu, ben AMD tercih etsem bir şey kaybetmiş olur muyum bu konuda arada kalıyorum.
fg her kartta var diye biliyorum neyse ve setupu yenilemenize gerek yok ekrna karti yeni diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı