Ekran Kartı Pazarı : AMD Bitişe mi Gidiyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekonomik açıdan zor zamanlar geçiren AMD'nin pazar payı gittikçe düşüyor. AMD bu durumunun tersine döndürme yada kafa kafaya gelmesini sağlamasını zor gibi görünüyor çünkü Nvidia açık ara önde. Bu tabloya göre AMD çok mu az satıyor kartlarını ? yada 'Rebrand' olayı yeni nesil Nvidia kartlarına mı sürüklüyor ?


nvidiaanaliz-1440339746.png
 
NVIDIA eğer AMD'nin batmasını isteseydi fiyatlarını düşürerek batıramaz mıydı?
Yoksa NVIDIA başka planlar mı yapıyor?
AMD acaba alınacak mı?
Aklımda bu sorular yok değil.
AMD zaten batıyor. NVİDİA bir şey yapmasına gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci pazarında geçtim de, ekran kartı piyasasında AMD durmalı. Ne kadar NVİDİA kullansam da inşallah AMD batmaz. Rekabet olursa fiyatlar ucuzlar. Fakat rekabet olmazsa 10 yıl sonra da hala GTA 5 oynuyor olacağız sanırsam.
 
Ayrıca evet oyunlarda NVİDİA kadar yazılım başarısı yok. İşlemcileri desen, darboğaz yapmadığı ekran kartı yok.
 
Nvidia AMD'yı satın aldığını düşünsenize. Saçma değil mi?
Microsoft Nokia'yı satın alıp Microsoft Lumia olarak çıkış yaptı Microsoft Radeon olarak çıkarsa şaşırmam. Sonu Nokia gibi olacak sanırsam.:neo:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bit falanla uğraşıyor neymiş 4096 bit Fury çıkardı yani bunlar gereksiz şeyler...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı