Ekran kartı piyasası düzelecek mi?

Benim düşüncem kesinlikle 1,2 sene içinde fiyatlar eskiye dönecek bazıları düzelmez falan diyor ama aldanmayın düzelir en fazla 1k fazladan satılır şu an zaten ekran kartınız güzel 2 sene idare eder bence sizi benim ekran kartım 1650 süper red dead redemption 2 oynayamazsınız ama dediğim gibi idare eder ha ilaha oynayacağım diyorsanız düşük ayarlarda oynarsınız.
 
Hocam stoklar varken dolar 7 civarındaydı. Fiyatlar o dolar kuruna göre normaldi. Eski dönmez diye bir şey yok öyle bir şey olmaz olursa satamazlar bu kadar net.

Tabii öyle inebilir ben inmez demiyorum firmalarada zarar bu durum fakat daha önce bir sohbette aynı şeyi söylemiştim Türkiye'de kolay kolay çıkan fiyatlar inmiyor Türkiye'de firmalar çok güzel uyanıklık yapıyor bunu tecrübe ederek daha önce gördük yani inersede 1660 6 bin e satılıyorsa şu an örneğin 5'e indirir bir lütuf gibi insanlara pazarlarlar 6 ay önce 2 bin TL olan ekran kartını ben bundan bahsediyorum hocam sende haklısın ama görelim bakalım ne olacak.
 
Nvidia kartalar Lhr sersisi ile sert fiyat düşüşü yaşayacak ben cidden rtx 3060 5.5k kadar inmesini bekliyorum(şuan 8k)
 
Dolar yedi tl idi demiş biri şu an eğer stok olsaydı 3080 ti 13500 olucaktı dolar 20 tl değil bir ekran kartı 30 k dan aşağı inmesin 😂 ben 4000 serisini bekliyorum o zamana kadar playstatşon 5 le idare edicem. sende düşünebilirsin ps5 exclusive oyunları baya iyi.
Nvidia kartalar Lhr sersisi ile sert fiyat düşüşü yaşayacak ben cidden rtx 3060 5.5k kadar inmesini bekliyorum(şuan 8k)
o fiyata kesin düşer bence.
 
Hocam bence bu adamlar bu saatten sonra "eski" modelleri yeniden üretmeyecektir. Şu an yaşanan birçok problem yüzünden ekran kartları da bundan etkileniyor diye düşünüyorum. "Madencilik", fabrika problemleri veya artan talep gibi bir sürü problem var. Ayrıca en önemli problem de maalesef ekonomik problemler bütünü. Bence bu problemler çözüldükten sonra yeni ekran kartları ile ekran kartı yetersizliği gibi problemler yavaş yavaş ortadan kalkacaktır.
Konuyla çok alakasız bir şey: Ben olsam "madencilik" yapımını her şekilde yasaklamaya çalışırdım, yapana da büyük yaptırımlar uygulardım.
 
Ya arkadaşlar mining yapacağım için kızgın filan atmışsınız . Ancak kendi kullanımım için aldığım kartla istediğimi yaparım . Ben buraya fikir danışmak için geldim .
Ekran kartı fiyatlarının düşüp, düşmeyeceğini ve buna bağlı hareket edeceğinizi söyleyip bu piyasaya (ülke ekonomisinden bağımsız, global manada) talep sorunu yaratan işlemi yapmak, o piyasa girmek için kartı kullanacağınızı söylediğiniz için komik geldi.
Şey gibi oldu biraz 4. vitesten R ye atmış gibi oldum . 😀
 

Geri
Yukarı