Ekran kartı piyasası düzelir mi?

Ben umudumu yitirdim PlayStation 5'i 5000 TL civarına bulabilsem alıp keyfime bakacağım. RX 560 ile crash yiye yiye kurudum.
 
Oyun oynayacaksan Xbox al, bilgisayarlar artık lüküs.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Çip krizi yeni bir olay değil, hatta pandeminin ilk zamanlarından beri var. Madencilik yükü LHR ile azalsa bile görüldü ki asıl sorun madencilikte değil çiplerde. Gel gelelim sorunun cevabına, AMD ve NVIDIA 2022'nin ikinci çeyreğine kadar uygun fiyatlı ekran kartı bulunamayacağını düşünüyor, çip krizi bir yana dünyada emtia fiyatları da yükseliyor, maliyetler her geçen gün artıyor ki sadece çip değil enerji fiyatları da çok yüksek. Paramızın değer kaybını da düşünürsek Türkiye'de ekran kartı fiyatları 2023 yılındaki seçimlere kadar süreceğini söylemek çok yanlış bir tahmin olmaz yani.
 
Umarım gizli maddeler arasında yazıyordur(!) 🤣 Yoksa 10 yıl daha GTX 1050 Ti kullanmaya devam ederim.
Vallahi hocam durumun vahimliği şurada, dolar neredeyse tüm para birimlerine karşı inanılmaz bir değer kaybı yaşadı, ABD'de enflasyon son 13 yılın en yüksek düzeyinde ama TL'den kaçış öyle bir düzeyde ki bugün alım gücü ve enflasyon inanılmaz şekilde gidiyor. Muhtemelen ekonomik gelişmeler 2023 seçimlerine bağlı olacak, erken bir seçim olursa bizim için fırsat olur. Yönetimin değişmesi artık bir seçenek değil şart oldu yoksa yakın gelecekte bizi hiç iyi şeyler beklemiyor, ekstra bir 10 sene daha 1050 Ti kullanabilirsiniz 😂
 

Geri
Yukarı