Replinbash Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #1 Merhaba arkadaşlar.Benim 2 hafta önce anakartım bozuldu tamir ettirdim. Bir oyun oynayınca kasıyor fps 5 , 10 arasında dolaşıyor. Ekran kartım mı bozuk yoksa anakartımda mı sorun var anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
Merhaba arkadaşlar.Benim 2 hafta önce anakartım bozuldu tamir ettirdim. Bir oyun oynayınca kasıyor fps 5 , 10 arasında dolaşıyor. Ekran kartım mı bozuk yoksa anakartımda mı sorun var anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim.
S Serdar Korkmaz Ziyaretçi 5 Mayıs 2014 #2 Merhaba, sisteminizi yazabilir misiniz ve oynadığınız oyun hangi oyun her oyunda mı oluyor ? Artı 0 Eksi
KS KS Replinbash Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #3 Evet oynadığım her oyun kasıyor. Sistemim : İntel Core 2 Duo Nvidia Geforce 9500 GT Anakartın tam modelini bilmiyorum ama markası Foxconn. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2014 Artı 0 Eksi
Evet oynadığım her oyun kasıyor. Sistemim : İntel Core 2 Duo Nvidia Geforce 9500 GT Anakartın tam modelini bilmiyorum ama markası Foxconn.
S Serdar Korkmaz Ziyaretçi 5 Mayıs 2014 #4 Bu konuda size yardım edemeyeceğim. Bana kalırsa sisteminiz açtığınız oyunları kaldıramıyor, başka arkadaşlar cevap vereceklerdir. Artı 0 Eksi
Bu konuda size yardım edemeyeceğim. Bana kalırsa sisteminiz açtığınız oyunları kaldıramıyor, başka arkadaşlar cevap vereceklerdir.
Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.347 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mayıs 2014 #5 Hangi oyunları oynuyorsunuz ? Artı 0 Eksi
KS KS Replinbash Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #6 Silinen üye dedi: Bu konuda size yardım edemeyeceğim. Bana kalırsa sisteminiz açtığınız oyunları kaldıramıyor, başka arkadaşlar cevap vereceklerdir. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğin için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu konuda size yardım edemeyeceğim. Bana kalırsa sisteminiz açtığınız oyunları kaldıramıyor, başka arkadaşlar cevap vereceklerdir. Genişletmek için tıkla... İlgilendiğin için teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Mayıs 2014 #7 9500 GT ile ne bekliyordun sorması ayıp ? Hiç boşuna merak etme bence. 9500 GT devri bitti. Ekran kartını değiştirmen gerek, açık ve net. Artı 0 Eksi
9500 GT ile ne bekliyordun sorması ayıp ? Hiç boşuna merak etme bence. 9500 GT devri bitti. Ekran kartını değiştirmen gerek, açık ve net.
KS KS Replinbash Megapat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2014 #8 Ayberk Ercan dedi: Hangi oyunları oynuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Mafia 2 , gta tarzı oyunlar oynuyorum ama hepsi kasıyor .Anakartımı tamir ettirmeden önce hepsini kasmadan oynuyordum. Recep Baltaş dedi: 9500 GT ile ne bekliyordun sorması ayıp ? Hiç boşuna merak etme bence. 9500 GT devri bitti. Ekran kartını değiştirmen gerek, açık ve net. Genişletmek için tıkla... Anakartımda sorun olabilir mi ? Daha önceden oynadığımda kasmıyordu. Artı 0 Eksi
Ayberk Ercan dedi: Hangi oyunları oynuyorsunuz ? Genişletmek için tıkla... Mafia 2 , gta tarzı oyunlar oynuyorum ama hepsi kasıyor .Anakartımı tamir ettirmeden önce hepsini kasmadan oynuyordum. Recep Baltaş dedi: 9500 GT ile ne bekliyordun sorması ayıp ? Hiç boşuna merak etme bence. 9500 GT devri bitti. Ekran kartını değiştirmen gerek, açık ve net. Genişletmek için tıkla... Anakartımda sorun olabilir mi ? Daha önceden oynadığımda kasmıyordu.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 5 Mayıs 2014 #9 İşlemci ısınıyor olabilir. Soğutmayı kontrol et. Artı 0 Eksi
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 6 Mayıs 2014 #10 Aynı ekran kartını ben de kullanıyorum. Performans alamamanız gayet doğal. Ancak overclock ile performansınızı yükseltebilirsiniz. Testlerim; Sleeping Dogs: Nvidia GeForce 9500GT Sleeping Dogs Test Medium 1360x768 | Technopat Sosyal Battlefield 4: Nvidia GeForce 9500GT Battlefield 4 Test 1360x768 | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Aynı ekran kartını ben de kullanıyorum. Performans alamamanız gayet doğal. Ancak overclock ile performansınızı yükseltebilirsiniz. Testlerim; Sleeping Dogs: Nvidia GeForce 9500GT Sleeping Dogs Test Medium 1360x768 | Technopat Sosyal Battlefield 4: Nvidia GeForce 9500GT Battlefield 4 Test 1360x768 | Technopat Sosyal