FPS düşüklüğü ve e GTX 1650 ekran kartı verimsizliği

Samett67

Centipat
Arkadaşlar merhaba yeni bir bilgisayar aldım. İşlemci AMD Ryzen 3 ekran kartı ise GTX 1650. daha önce FPS testlerini izlediğimde çok daha yüksek olduğu gözüküyor. Örneğin LoL'de video FPS testlerinde 250 FPS aldığı gözükürken bende bu seviye 150 civarı seyrediyor. Ya da Outlast 2 oynarken Max 77 alıyorum ve üstüne çıkamıyor. Bir darboğaz söz konusu olabilir mi ve bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim iyi günler :)

Öncelikle herhangi bir darboğaz söz konusu olamaz. Çünkü aynı ekran kartı i3-9100F ile gayet düzgün çalışıyor. Senin sorununa gelecek olursak;

1-Bilgisayarının güç tasarufu modunda olmadığından emin ol.
2-Güç seçeneklerinden yüksek performans seçeneğinin seçili olduğundan emin ol.

LoL'de hangi grafiklerde 150FPS alıyorsun?

CS:GO oynuyorsan FPS'in kaç?

Ekran kartına takın. Dönüştürücü ile.
Zaten ekran kartına takılı.
Öncelikle herhangi bir darboğaz söz konusu olamaz. Çünkü aynı ekran kartı i3-9100F ile gayet düzgün çalışıyor. Senin sorununa gelecek olursak;

Hocam lolde full ayarlarda 150 alıyorum CSGO henüz inmedi inince onu da aktarırım size.
RAM'ler kaç MHz' de çalışıyor? Ben XMP açmadığım için çoğu oyunda düşük FPS almıştım.
RAM 3000-3200 mhzde çalışıyor hocam

Hocam Nvıdıa vesaire tüm ayarlarını yapmış bulunmaktayım. Hepsi yüksek performans ayarında.

Hocam lolde full ayarlarda 150 alıyorum CSGO henüz inmedi inince onu da aktarırım size.

RAM 3000-3200 mhzde çalışıyor hocam

Hocam Nvıdıa vesaire tüm ayarlarını yapmış bulunmaktayım. Hepsi yüksek performans ayarında.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı