Ekran kartı stok sorunu ne zaman düzeliyor?

166770

Kilopat
Makaleler
5
Bu stok sorunu cidden artık kabak tadı verdi ve sıktı. Güya 24 Temmuz'dan sonra düzelecek diyorlardı ama en ufak bir gelişme yok. Ne zaman düzelir sizce? Bu yıl da böyle geçer mi?

Net cevap vereyim pandemi süreci tam bitmeden ve madencilik mevzusu kökünden çözülmediği sürece stok sorunu devam edecek.

Ayrıca ülkemiz için bu fiyatlara alışın arkadaşlar firmalar bu saatten sonra kolay kolay aşağı çekmezler hele bu ekonomik buhranda

distrübütör karı, satıcı karı, en az 3 kalem vergi, lojistiği

Talep olmaz ise ve madencilik stake sistemine tamamen geçer ise fiyatlar hızlı bir şekilde düşer şuan eth 3100 dolar eskisi gibi kazanç yok diyorlar ve bu kazanç 2022 de tamamen bitme aşamasına gelecekmiş ben de 4550 kullanıyorum 1 senedir lütfen fahiş fiyatlarla kart almayın sabredin.
Diğer coinler yokmu var ama onlarda bu kadar çok madencilik yok eğer diğer coinler e geçiş olursa zorluk artar kazanç yine düşer düşüncem bu

Fiyatlar düştü ama şu an problemi şu bence önceden kart alamayıp bekleyen o kadar fazla insan varki onlar stokları eritiyor hemen.
O insanların sayısı azaldı artık yavaş yavaş elde fazladan stoklar kalmaya başlayacak okullar açılacak, insanlar işlerine dönecek evde çalışma ve eğitim gibi olaylar bitiyor dünyada üretim aynı şekilde devam edecek yaz sonuna sonbaharda düşüşü tam olarak görürüz gibime geliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı