Ekran kartı stokları ne zaman yenilenir?

Mert Çamran

Centipat
Katılım
3 Ocak 2020
Mesajlar
120
Arkadaşlar hiçbir sayfada ekran kartları satılmıyor tek tük satılan ekran kartları yerleri var Hepsiburada vs N11 2060 12000 TL, 1660 Ti 7000 TL uçmuş gidiyor onlara da zaten para verilmez fırsatçılık resmen almış başını gidiyor. Miningciler yüzünden ekran kartı fiyatları ne zaman stoklar yenilenir her sayfada? Ve fiyatları nasıl olur ekran kartlarının eskisi gibi mi yoksa biraz daha mı düşer para biriktiriyorum almak için maalesef uçtuğu için ekran kartı fiyatları miningciler yüzünden alamıyorum...
 
Yakın zamanda düşmez ama bu fiyattan ekran kartı alanın aklından şüphe ederim.
Valla öyle hocam bu fiyattan ekran kartı alanlar ya çok zengindir yada miningcidir . Umarım yenilendiği zaman stoklar düşer fiyatları da ekran kartı alırız adam akıllı .
Yakın zamanda düşmez ama bu fiyattan ekran kartı alanın aklından şüphe ederim.
1 ETH =
$ 1.579,32
11.724,21 TL yapıyor sonra neden böyle ekran fiyatları uçmuş gidiyor diyoruz her şey ortada adamlar parayı buluyor kazanıyor biz mağdur tarafız düşünen yok sözde miningciler için ekran kartı çıkarıcaklardı birisi açıklamıştı aklıma gelmedi şimdi en kısa zamanda çıkarıcaz filan dedi bakalım çıkarsınlar da bi güzelce nefes alalım ya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı