AlexFergusonHayranı
Hectopat
RTX 2060 Super ekran kartımın eskiye göre biraz daha fazla ısındığını fark ettim. Termal macunu değiştirsem bu sorunu çözebilir miyim? Aynı zamanda termal macunu değiştiren yerler var mı? Kendim uğraşmak pek istemiyorum.
RTX 2060 Super ekran kartımın eskiye göre biraz daha fazla ısındığını fark ettim. Termal macunu değiştirsem bu sorunu çözebilir miyim? Aynı zamanda termal macunu değiştiren yerler var mı? Kendim uğraşmak pek istemiyorum.
Garantisi geçen haziran ayı bitti. Ben de o yüzden tırsıyorum, yeni ekran kartı alacak param da yok. Zaten 2060 yetiyor şuan sadece termal macun değişimi olursa içim rahat edecek.Kart garanti kapsamı dışına çıkar, garanti devam ediyorsa tavsiye etmem.
Hocam işlemciye termal macun sürdüm, PC söktüm geri taktım ama ekran kartıyla hiç uğraşmadığım için pek bilgim yok. YouTube'dan tutoriallarla yaparım son çare olarak.Kaliteli termal macun kullanırsanız evet çözebilirsiniz. Ayrıca, ne zaman değişti en son? Eğer 1 yılı geçtiyse yüksek ihtimalle sorun çözülür. Yer olarak pek bilgim yok. Kaldı ki boş yere fazladan para vs olaylarına girebilirsiniz. Eğer eliniz yatkınsa kolaylıkla hallederseniz zaten.
Garanti bittiği için servise götürmek pek istemiyorum ama fiyat uygun olursa neden olmasın? Haftaya İstanbul Fatih'e gideceğim. Orada bildiğiniz veya önerdiğiniz bir yer var mı acaba?Kendin yapma bence yapan yüzlerce yer var ama servisine gönder onlar bakım yapar.
Garantisi geçen haziran ayı bitti. Ben de o yüzden tırsıyorum, yeni ekran kartı alacak param da yok. Zaten 2060 yetiyor şu an sadece termal macun değişimi olursa içim rahat edecek.
Hocam işlemciye termal macun sürdüm, PC söktüm geri taktım ama ekran kartıyla hiç uğraşmadığım için pek bilgim yok. YouTube'dan tutoriallarla yaparım son çare olarak.
Garantisi geçen haziran ayı bitti. Ben de o yüzden tırsıyorum, yeni ekran kartı alacak param da yok. Zaten 2060 yetiyor şu an sadece termal macun değişimi olursa içim rahat edecek.
Hocam işlemciye termal macun sürdüm, PC söktüm geri taktım ama ekran kartıyla hiç uğraşmadığım için pek bilgim yok. YouTube'dan tutoriallarla yaparım son çare olarak.
Garanti bittiği için servise götürmek pek istemiyorum ama fiyat uygun olursa neden olmasın? Haftaya İstanbul Fatih'e gideceğim. Orada bildiğiniz veya önerdiğiniz bir yer var mı acaba?
Tamam hocam teşekkür ederim. Son olarak işlemci termal macunu sanırım ekran kartı için olmuyor, önerebileceğiniz bir termal macun var mıdır?Evet ekran kartları özellikle bazı ekran kartlarında vida çıkar tak sorun olabiliyor. İşlemci gibi kolay değil. Ancak nasıl işlemci termal macun yenilemeye başladıysanız ona da başlayın. Zaten eliniz yatkın demek ki korkmanıza gerek yok. Kısa devre veya termal macun düzgün sürdüğünüz sürece zaten geriye sorun kalmıyor. Video olarak evet bir sürü var sizin için kolaylık olacaktır.
Tamam hocam teşekkür ederim. Son olarak işlemci termal macunu sanırım ekran kartı için olmuyor, önerebileceğiniz bir termal macun var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.