Arkadaşlar PC'de ekran kartını takınca görüntü yok ama Windows açılma sesi geliyor.
Bende ekranı Anakart'dan alıp ekran kartı'nın çalışıp çalışmadığına bakmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?(Normalde nasıl yapılacağını biliyorum ama BIOS'da ayarı bulamadım.)
Anakart: P5KPL-AM SE
Anakartımdan VGA ile görüntü alabiliyorum ancak ekran kartımı takıp görüntüyü tekrar anakartdan almak istediğimde görüntü gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Anakartımdan VGA ile görüntü alabiliyorum ancak ekran kartımı takıp görüntüyü tekrar anakartdan almak istediğimde görüntü gelmiyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Chipsetten alıyorum dediğinde IGD (integrated graphics drive) yani Türkçesi anakarta tümleşik ekran kartın var ve kullanabiliyorsunuz, ekran kartı takılı iken görüntü gelmeme sebebinizde harici kart önceliği devralıyor ama kart görüntü birimi bozuk olduğu için görüntü alamıyorsun.
Ekran kartı takılı ve sen monitör kablonu anakarta takınca da görüntü vermez Windows çalışır ama öncelik otomatik olarak harici kartta olduğu ve onu sökmediğin müddetçe görüntü almana izin vermez sistemin.