Ekran kartı vs monitör

wlartss

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben şu an da bir APU sistem kullanıyorum ve monitörüm 60 Hz ve eski bir monitör yeni monitör almak istiyorum ama ekran kartı da alasım var kararsız kaldım. İşlemcim AMD Ryzen 5 5600G. Sizce ekran kartı mı almalıyım yoksa monitör mü? Büyük ihtimalle bu işlemci ileride yeni nesil oyunları kaldırmacak.

Bence öncelikle ekran kartı al.

Merhaba. Ben şu an da bir APU sistem kullanıyorum ve monitörüm 60 Hz ve eski bir monitör yeni monitör almak istiyorum ama ekran kartı da alasım var kararsız kaldım. İşlemcim AMD Ryzen 5 5600G. Sizce ekran kartı mı almalıyım yoksa monitör mü? Büyük ihtimalle bu işlemci ileride yeni nesil oyunları kaldırmacak.

Paranı biriktir daha sonra sistemin ile monitörü komple sat AM5 bir hazır uygun fiyatlı bir sistem ile güzel bir monitör al.

Kral FPS oyunu oynuyorsan monitör al idare edersin yine ekran kartsız ama hikaye tarzı falan oynuyorsan ekran kartı al benim düşüncem.

Hocam inan Hz o kadar çok fark etmiyor ekran kartı al bence.

Kral FPS oyunu oynuyorsan monitör al idare edersin yine ekran kartsız ama hikaye tarzı falan oynuyorsan ekran kartı al benim düşüncem.

Hikaye oyunuyla ekran kartının alakası yok oyunun sistem gereksinimi önemli.

Monitörün 100 Hz altında olması kötü FPS oyunlarında biraz sıkıntı çıkartabilir ama ekran kartı olmayan bir sistem sıkıntı çıkartabilir APU sistem bir yere kadar götürür.

Hikaye oyunuyla ekran kartının alakası yok oyunun sistem gereksinimi önemli.

Nasıl yok var FPS oyunları işlemci önceliklidir hikaye oyunları yüksek grafikli olduğu için sağlam kart ister tabii 2010'da çıkmış hikaye oyunu değilse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı