Ekran kartı vs monitör

@nasahtech @loren4 gerekli açıklama yapar mısınız bilgilenelim. Noldu 60Hz'den 165e geçince dünyayı mı kurtardınız gerekli açıklama bekliyorum 😃
Hiçbir şey fark etmiyor demenize takıldım. 200-300 FPS alırken 60Hz bir monitör kullanmak çok saçma. Çünkü 200-300FPS değil 60FPS görüyorsun. Arkadaşın sistem 60FPS veriyordur orası ayrı fakat eğer ekran kartı alırsa FPS değerleri artacak ve örneğin 100'e çıkacak fakat arkadaş hala 60Hz bir monitör kullandığı için görsel olarak hiçbir şey değişmeyecek. Hiçbir şey fark etmiyor diyerek insanlara yanlış bilgi vermeyin. Bir işe yaramasaydı zaten üretilmezdi.

Mining abartıldığı kadar da korkulacak bir şey değil. Hatta birçok mining kartı eğer temiz kullanıldıysa "sadece oyun oynandı" denilen kartlardan daha temiz olabiliyor.

Sarı sitede 5500 TL'ye RX 6600 buldum sizce bu fiyata güzel midir? Ayrıca monitör aldıktan sonra 1080p oynanmıyor zaten ekran kartı yetmiyor. Ekrak kartı almak daha mantıklı gibi.

Test uygulamaları var bir test etmelerini söylemek mantıklı.

RDR 2 modern oyun değil mi zeki arkadaşım modern oyunları 1050 Ti açmaz zaten.

Hikaye oyunu yüksek grafik istemez diyorsun RDR bal gibi de istiyor. Valorant'la CS2'de modern oyun değil mi zeki arkadaşım o zaman niye ekran kartı istemiyor bunu cevaplamadın 😃

Sarı sitede 5500 TL'ye RX 6600 buldum sizce bu fiyata güzel midir? Ayrıca monitör aldıktan sonra 1080p oynanmıyor zaten ekran kartı yetmiyor. Ekrak kartı almak daha mantıklı gibi.
Hocam ben yaklaşık 2 ay önce 5000'e RX 6600 XT almıştım fiyat biraz yüksek gibi, 5K civarına bulursanız iyi olur.

Hikaye oyunu yüksek grafik istemez diyorsun RDR bal gibi de istiyor. Valorant'la CS2'de modern oyun değil mi zeki arkadaşım o zaman niye ekran kartı istemiyor bunu cevaplamadın 😃

Tüm modern oyunlar mı dedim ben bunu da sen cevapla.
Telltale bir hikaye oyunuda yeni olur 2024 de çıkan bir Telltale oyunu güçlü bir ekran kartımı gerektiriyor.

Hiçbir şey fark etmiyor demenize takıldım. 200-300 FPS alırken 60Hz bir monitör kullanmak çok saçma. Çünkü 200-300FPS değil 60FPS görüyorsun. Arkadaşın sistem 60FPS veriyordur orası ayrı fakat eğer ekran kartı alırsa FPS değerleri artacak ve örneğin 100'e çıkacak fakat arkadaş hala 60Hz bir monitör kullandığı için görsel olarak hiçbir şey değişmeyecek. Hiçbir şey fark etmiyor diyerek insanlara yanlış bilgi vermeyin. Bir işe yaramasaydı zaten üretilmezdi.

Kanka o kadar haklısın ki fakat benim ikisine de ihtiyacım var mesela aynı anda alacak kadar param yok. Mesela Valorant'ta 150-200 civarı FPS alıyorum fakat oyun 60 FPS gösteriliyor.

Monitörün Full HD ise eğer ekran kartını öncelikle alman lazım.

1360x768 720p

Hocam ben yaklaşık 2 ay önce 5000'e RX 6600 XT almıştım fiyat biraz yüksek gibi, 5K civarına bulursanız iyi olur.

Bir şey sormak istiyorum. Peki 2. el monitör alınır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı