Ekran kartı vs monitör

144 Hz ile 165 Hz arasındaki farkı anlayamazsın ama 60 Hz ile 100 Hz arası fark çok iyi anlaşılıyor buna emin ol ben monitör değiştirince çok şey değişti 60 Hz olanı 120 ile değiştirdim.

Bende 60'dan 144e geçtim öyle vaooov oha dedirtecek kadar değişen bir şey olmadı.

Ekran kartı olmadan 165 hz monitör alırsan o hzyi ekranda göremezsin fpsden dolayı. O yüzden önce kart al kaç fps verirse versin garanti 60hz gör.

Valorant oynuyosun adam seni hem monitördeki çok az olan ms hem de yüksek FPS ile daha rahat gördü ne yapacaksın.

Beni de yüksek FPS 60Hz say değişen tek şey 000.1 saniye önceden görecek anında refleks gösteremez bir insan o kadar hızlı göremez benim refleksim daha iyiyse o benden 000.1 saniye önce görse bile önce ben vuracağım anlatabiliyor muyum?

Evet gözü olan anlar farkı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

60dada adamı vuruyorsun 240dada sonuç değişmiyor sadece gözüne daha güzel geliyor bunun için ekran kartından önce monitör alması mantıksız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

60dada adamı vuruyorsun 240dada sonuç değişmiyor sadece gözüne daha güzel geliyor bunun için ekran kartından önce monitör alması mantıksız.

Ekran kartına göre monitör alsın diye nerede dedim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı