Ekran karti vs PS5 Pro

Adonis31

Hectopat
Daha fazla  
Hocalarim şimdi 4070 Super, Ti Super, 7900 XT veya RTX 5070 alabilirim ya da PS5 Pro fakat soyle bir şey var elimdeki sistem parçaları komple DDR4 işlemci Ryzen 5 5500 RAM 16 GB M.2 SSD 500 GB PSU 550W kasa nispeten kucuk yani masraf gitgide artıyor. Monitör de 1080p her turlu monitor. Yenileme şart zaten. Ne onerirsiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bahsedilen hiçbir ekran kartını R5 5500 besleyemez. 2K´da bile besleyemeyecektir.

PS5 Pro alınmasını desteklemiyorum. Bence sıfır PS5 alman daha iyi olur.

Ancak 4070 Super almanı pek önermiyorum, böyle bir durumda.

En mantıklısı PC´yi tamamen satıp, sıfır sistem dizmek olmalı, BENCE. Ortalama 40K Bandına RX 7800XT´li bir sistem bulabilirsin.

Öncelikle bahsedilen hiçbir ekran kartını R5 5500 besleyemez. 2k´da bile besleyemeyecektir.

En mantıklısı pc´yi tamamen satıp, sıfır sistem dizmek olmalı, bence. Ortalama 40k bandına RX 7800xt´li bir sistem bulabilirsin.

Eğer ki internette gördüğüm bilgiler doğru ise PS5 GTA 6'yı sadece 30FPS oynatacakmış. Durum gerçekten böyleyse GTA 6 için PS5 almak da aşırı mantıksız oluyor.

Öncelikle bahsedilen hiçbir ekran kartını R5 5500 besleyemez. 2k´da bile besleyemeyecektir.

En mantıklısı pc´yi tamamen satıp, sıfır sistem dizmek olmalı, bence. Ortalama 40k bandına RX 7800xt´li bir sistem bulabilirsin.

Hocam yani ya komple sistem yerine el bilgisayarı almak aklima daha mantıklı geliyor PS5 Pro ileride ROG Ally filan nasıl olur sizce.

Eğer ki internette gördüğüm bilgiler doğru ise PS5 GTA 6'yı sadece 30FPS oynatacakmış. Durum gerçekten böyleyse GTA 6 için PS5 almak da aşırı mantıksız oluyor.

4K içinse evet muhtelemen 30FPS verecektir. Ancak 1080p veya 1440P´de 60FPS vereceğini düşünüyorum.

Hocam yani ya komple sistem yerine el bilgisayarı almak aklima daha mantıklı geliyor PS5 Pro ileride ROG Ally filan nasıl olur sizce.

Eğer siz onları kullanmak istiyorsanız sizin kişisel görüşünüze bir şey diyemem. Ancak PC´lere kıyasla daha düşük performans alacağınız kesin.

Eğer siz onları kullanmak istiyorsanız sizin kişisel görüşünüze bir şey diyemem. Ancak pc´lere kıyasla daha düşük performans alacağınız kesin.

Farkındayım ama hem daha değişik bir deneyim hem de daha uygun boylece iki tarafıda deneyimlerim.

Farkındayım ama bakınca çok daha guclu PC'ler oyunlarda daha zorlanıyor optimizasyon sorunlarindan dolayı o paralarada çıkasim yok ondan düşündüm PS5 Pro.
PS5 Pro alacagina adam gibi PC diz bence. Sonra gidip oyunlara fahis fiyatlar odeyeceksin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı