Ekran karti vs PS5 Pro

Hocalarim şimdi 4070 Super, Ti Super, 7900 XT veya RTX 5070 alabilirim ya da PS5 Pro fakat soyle bir şey var elimdeki sistem parçaları komple DDR4 işlemci Ryzen 5 5500 RAM 16 GB M.2 SSD 500 GB PSU 550W kasa nispeten kucuk yani masraf gitgide artıyor. Monitör de 1080p her turlu monitor. Yenileme şart zaten. Ne onerirsiniz acaba?

Hocam PS5 Pro 50 k onun yerine ikinci el 16 17 PS 5 al kalanıyla da PC'yi yükselt en mantıklısı bu.

Hocam 35k ithalatçı.

Dostum o PS5 Pro bozulursa aldığın yer ile biraz uğraşman gerekebilir. Yanlış bilmiyorsam yurt dışı garantili bir ürün. Yani garantiye gitmesi falan gerekirse yurt dışına gönderilmeli. TR garantili ürün alırsan 50K civarında.

@Adonis31 Dostum kendi şahsi deneyimimi sana açıklayayım. Zamanında PS5 aldım, ve hala duruyor. İthalatçı garantili. Ancak bozulmadı. 1 yıla yakındır boş boş duruyor. PS5´ler çok çabuk bozulmazlar. Ancak ben neredeyse hiç kullanmadım, çünkü PARAM YOK! :D

Hocam ben olsam elimdeki kasayı satar 5070 seviyelerinde değil de 1080 monitörü kaldıracak daha düşük (7700 XT, 7800 XT,4070) seviyedeki bir kartla sistem toplarım ve yanına yurt dışından tanıdık varsa PS5 Slim kasa alırdım yurt dışı getirecek biri yoksa da ikinci elden güzel fiyatlara Slim veya 1216 kasa alırdım hem PS5 hem de 1080p tüm oyunları rahat rahat oynatabilecek bir setup kurardım.

Dostum o PS5 Pro bozulursa aldığın yer ile biraz uğraşman gerekebilir. Yanlış bilmiyorsam yurt dışı garantili bir ürün. Yani garantiye gitmesi falan gerekirse yurt dışına gönderilmeli. TR garantili ürün alırsan 50k civarında.

Şu ana kadar sorun yaşamadım ithalatcida hocam ama sans isi gene haklısınız bilmiyorum optimizasyonlarin kotulugunden dolayı ROG Ally ve PS5 Pro alip hem GTA6 erken oynayıp hem de 3A oyunlarda temiz deneyim yaşamayı tercih edeceğim sanırsam.

Hocam ben olsam elimdeki kasayı satar 5070 seviyelerinde değil de 1080 monitörü kaldıracak daha düşük (7700 XT, 7800 XT) seviyedeki bir kartla sistem toplarım ve yanına yurt dışından tanıdık varsa PS5 Slim kasa alırdım yurt dışı getirecek biri yoksa da ikinci elden güzel fiyatlara Slim veya 1216 kasa alırdım hem PS5 hem de 1080p tüm oyunları rahat rahat oynatabilecek bir setup kurardım.

Mesela bu da oldukça mantıklı.

Tamam ikinci el alacaksın sahibindene falan bak PC ikinci el alınmaz ama PS'de içi açılmamışsa alabilirsin gönül rahatlığıyla.
N11 de var 35 e

Herkese teşekkürler kararım PS5 Pro sonrasında ROG Ally olacak 3A oyunlar ve GTA6 iyi şekilde oynamak için PS5 Pro Steam'deki eski oyunlarim ve indie oyunlar için ROG Ally kullanacağım bence en mantıklısı cunku PC optimizasyonlari gun geçtikçe kotuye gidiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı