AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 Herkese merhaba, GTX 1050 Ti kullanıcısıyım bilgisayarı açtım ekran geldi sonra bir anda kesildi ve ekran kartındaki ışık kesildi yani ekran kartı kapandı bunun bir çözümü var mıdır?
Herkese merhaba, GTX 1050 Ti kullanıcısıyım bilgisayarı açtım ekran geldi sonra bir anda kesildi ve ekran kartındaki ışık kesildi yani ekran kartı kapandı bunun bir çözümü var mıdır?
KS KS AegisNMA Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 859 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #11 ZMR35 dedi: E o zaten yerinde ona bir şey olmaz ekran kartını söküp taktıysanız anakarta. Genişletmek için tıkla... Hocam ben biraz korkuyorum ekran kartına zarar gelir diye pazartesi bilgisayarı toplayan adama göstereceğim. Artı 0 Eksi
ZMR35 dedi: E o zaten yerinde ona bir şey olmaz ekran kartını söküp taktıysanız anakarta. Genişletmek için tıkla... Hocam ben biraz korkuyorum ekran kartına zarar gelir diye pazartesi bilgisayarı toplayan adama göstereceğim.
ZMR35 Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 639 Çözümler 2 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #12 AegisNMA dedi: Hocam ben biraz korkuyorum ekran kartına zarar gelir diye pazartesi bilgisayarı toplayan adama göstereceğim. Genişletmek için tıkla... En iyisi öyle yapın zarar verceğinizi düşüyosanız kıymette veriyosunuz belli ki geçmiş olsun. Artı 0 Eksi
AegisNMA dedi: Hocam ben biraz korkuyorum ekran kartına zarar gelir diye pazartesi bilgisayarı toplayan adama göstereceğim. Genişletmek için tıkla... En iyisi öyle yapın zarar verceğinizi düşüyosanız kıymette veriyosunuz belli ki geçmiş olsun.