Ekran kartım bozuldu mu?

berat3636

Hectopat
Katılım
14 Haziran 2021
Mesajlar
6.613
Çözümler
14
Yer
kars
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Neredeyse her gün 5 dk lık işlemci ve ekran kartı testi yaparım öylesine. 8-9 aydır yapıyorum. 4-5 ay önce işlemcim 3 GHz'den 1.5 GHz'ye düştü. Bugünde FurMark'ı açmıştım PC başından kalktım 12 dk açık kalmış unutmuşum. FurMark'ı açınca ekran kartından gjj diye bir ses geliyor. Şöyle anlatmaya çalışayım. Eski tuşlu telefonları şarj a takınca ses gelirya aynı onun gibi.
FurMark'ı kapatınca saniyesinde gidiyor. Yanı mı ne oldu ekran kartıma?
 
Fanlar dönüyor mu, soğutmada problrm olabilir bu nedenle işlemci frekans düşürüyordur. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları stres testi esnasında kaça çıkıyor?
 
Fanlar dönüyor mu, soğutmada probilirim olabilir bu nedenle işlemci frekans düşürüyordur. İşlemci ve ekran kartı sıcaklıkları stres testi esnasında kaça çıkıyor?

Her zamanki gibi yine 70-72 dereceyi geçmiyor. Hız düşürmüyor. Fanlada alakası yok çünkü fan dönsede dönmesede ses geliyor. FurMark'ı kapatınca ses hemen duruyor.
 
Gün aşırı Furmark testine sokarak iyi bir iş yapmıyorsunuz. Elektronik parçaların ömrünü azaltıyorsunuz bilginiz olsun.

Heaven testi yapın aynı sesi alıyor musunuz kontrol edin bir bence.
 
Sorun coil whine'ymış. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Ses çok rahatsız ediciydi. 1 gün kapalı kaldı ve düzeldi sadece ekran kartına çok yaklaşınca ses geliyor. Tekrardan çok teşekkürler :)
 

Geri
Yukarı