Ekran Kartım Bozuldu

Kadir7753

Centipat
Ekran kartımı bilgisayar çalısıyorken cıkarttılar ve bozuldu. Fanı çalısıyor fakat görüntü gelmiyor kısa devre yok neresi arıza yapmıstır?

Ekran kartımı bilgisayar çalısıyorken cıkarttılar ve bozuldu. Fanı çalısıyor fakat görüntü gelmiyor kısa devre yok neresi arıza yapmıstır?

Kim çıkarttı? Bilgisayar çalışırken ekran kartı çıkarılıp takılır mı arkadaş ya.

Ekran kartı çıkarılmadan önce anakarttaki tırnağın kaldırılması lazım. Çocuklar o tırnağı çekmeden kartı çıkarmaya çalıştıysa kartın takıldığı pirinç yuvada bozulmalar olabilir. Teknik servise gösterin bence.

Ekran kartını tekrar takınca fanı dönmeye başlıyor ve çalısmaya baglı ısınıyor ama görüntü gelmiyor

Anakartın nedir? Başka yer varsa oraya tak, olmazsa intel işlemci kullanıyorsan, kabloyu anakarta takıp görüntü gelip gelmediğine bakar mısın?
Onbordtan görüntü alıyorum ekran kartını çıkarttıgım zaman, ama ekran kartını taktımmı onbordtaki görüntü gidiyor ekran kartında takınca vga yı görüntü gelmiyor
Ekran kartınını girişlerine bakıyorum heralgi bi kırık , yamukluk yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…