Ekran kartım ile mining mi yapılıyor?

Değerler kötü gibi. Kaspersky veya Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsiniz. Virüs bulursa karantinaya alın veya silin.

Eğer taramada virüs çıkarsa crack , malum siteler vs. uzak durun ki böyle şeyler olmasın. Kullanıyorsanız da crack için temiz yerler bulunuz.

Boşta %100 oluyor mu GPU?
Almıyor fakat son zamanlarda yaptığım bazı işlerden sonra bilgisayarım yavaşladı kaspersky kullanacağım. Dediğim gibi virüs olduğundan eminim ama mining reklamları çıkınca madencilik yapılıyormuş gibi bir hisse kapıldım.
Değerler kötü gibi. Kaspersky veya Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsiniz. Virüs bulursa karantinaya alın veya silin.

Eğer taramada virüs çıkarsa crack , malum siteler vs. uzak durun ki böyle şeyler olmasın. Kullanıyorsanız da crack için temiz yerler bulunuz.
Malum sitelerle hiç işim yok. Crack oyun da oynamıyorum. Ama son zamanlarla kuzenim ile ufak çaplı lamer'lığa başladık :D. Böyle etkileri varsa artık sanal makine kullanırım.
Kaspersky ile tam tarama yapın. Windows Defender yetersiz kalabiliyor.
Kaspersky secure cloud mu? Kaspersky Free olarak aratınca o çıktı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı