Ekran kartıma gelen garip deneme teklifi

Bazı arkadaşlar param güvende olunca kendilerini güvende sanıyorlar, forumlarda kaç şikayet var haberiniz var mı? Adamlar ekran kartını param güvende ile satın alıyor, iç parçalarını söküp iade hakkını kullanarak iade ediyor veya aynı model kartın bozuk versiyonunu size yolluyor. Bu konu hakkında hiçbir şey yapamıyorsunuz. Satıcı için akıl karı değil.

Bazı arkadaşlar param güvende olunca kendilerini güvende sanıyorlar, forumlarda kaç şikayet var haberiniz var mı? Adamlar ekran kartını param güvende ile satın alıyor, iç parçalarını söküp iade hakkını kullanarak iade ediyor veya aynı model kartın bozuk versiyonunu size yolluyor. Bu konu hakkında hiçbir şey yapamıyorsunuz. Satıcı için akıl karı değil.

Aynen...

Dolandırıcı değil de daha çok cahil gibi geldi. Herhangi bir bilgisayar servisine gidip ekran kartı denemek istediğini söylesin. Böyle saçma talep mi olur? Deneyecek, sorun kartında değilse iade edecek? Kabul etmeyin.

Param güvende veya buna benzer sistem ile kartınızı karşı tarafa yollarsanız karşı tarafın istediğini yapmış olursunuz. Böyle bir saflık yapmayın derim, eğer yüz yüze görüşebiliyorsanız öyle halledin diğer türlü pek mantıklı değil.

Arkadaşlar Param Güvende'yi nasıl öneriyorsunuz aklım almıyor. Param Güvende alıcıyı korur satıcıyı değil, örneğin; benim ekran kartım ASUS pho. RTX 3060 ve fanı bozuldu, bende Param Güvende ile aynı kartı satın aldım, ürün geldi ve fanını değiştirdim. Ve sonra satıcıya dedim ki, kardesim utanmıyor musun bozuk ürünü satmaya insanlara güvende kalmamıs gibi :D kargoda yaşanan sorun nedeniyle ürünün fanı bozulmuş gibi bir ton yalan uydurulmaya müsait. Param Güvende dolandırıcılıgın önünü açtıgını düşünüyorum. Param Güvende ile ürün satmam. Alacak arkadas buyursun gelsin denesin begenirse alsın bu kadar basit.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar kartı satmam lazım ve ihtimaller beni cezbediyor ama içimden bir ses, kartı deneyip almayacak diyor. Başka yere kargoyla falan zaten kesinlikle yollamam. Acaba denemesi için ücret talep etsem, almadığı taktirde o paranın bende kalacağını ama aldığında fiyattan o miktarı düşeceğimi belirtsem nasıl olur?

Arkadaşlar kartı satmam lazım ve ihtimaller beni cezbediyor ama içimden bir ses, kartı deneyip almayacak diyor. Başka yere kargoyla falan zaten kesinlikle yollamam. Acaba denemesi için ücret talep etsem, almadığı taktirde o paranın bende kalacağını ama aldığında fiyattan o miktarı düşeceğimi belirtsem nasıl olur?
ülkede senin gibi insanlar oldukça dolandırılma olayları bitmez..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı