Ekran kartıma gelen garip deneme teklifi

Yahu ben ne diyorum? Sen iyice okuyor musun? Ben denemesi için bile ücret talep etmekten bahsediyorum. Aynı şehirdeyiz adamla.
kardeşim sen kaç yaşındasın anlamıyorum seni , alt tarafı kart satacaksın , adama deki bak çok basit " Kardeşim al bilgisayar kasanı buyur gel , benim evimde dene sorun yok dersen alırsın. veya dersin ki kardesim benim yol masrafımı karsılayacaksan ben kartım ile gelirim , denersin beğenirsen alırsın beğenmezsen geri dönerim. bak bu kadar basit.

Kardeşim sen kaç yaşındasın anlamıyorum seni, alt tarafı kart satacaksın, adamadeki bak çok basit " Kardeşim al bilgisayar kasanı buyur gel, benim evimde dene sorun yok dersen alırsın. Veya dersin ki kardesim benim yol masrafımı karsılayacaksan ben kartım ile gelirim, denersin beğenirsen alırsın beğenmezsen geri dönerim. Bak bu kadar basit.

Tamam aynı şeyden bahsediyoruz. Deneme için ücret talep edeyim diyorum ya, heh işte o senin dediğin yol masrafım ile aynı mantık.

Dikkat et bu konuda cok fazla dolandırıcı var, ve şu an da piyasada ETH mining bitmesinden dolayı cok fazla kart satılıyor, bence sen satıcı olarak kimsenin evine vs gitme, alsın kasasını gelsin denesin. Parayı da EFT ile alırsın bitti gitti

Bende öyle düşünüyorum.

Şaka gibi, adam ekran kartımı gelip alacak ve gidecek. Bunu teklif ediyor bana :D
1665790308075.png

Bazı arkadaşlar Param Güvende olunca kendilerini güvende sanıyorlar, forumlarda kaç şikayet var haberiniz var mı? Adamlar ekran kartını Param Güvende ile satın alıyor, iç parçalarını söküp iade hakkını kullanarak iade ediyor veya aynı model kartın bozuk versiyonunu size yolluyor. Bu konu hakkında hiçbir şey yapamıyorsunuz. Satıcı için akıl karı değil.

Seri numarası + garanti etiketi diye bir şey var kardeşim kartın vidası açıldımı belli oluyor. Başka kartda veremez.

Bende öyle düşünüyorum.

Şaka gibi, adam ekran kartımı gelip alacak ve gidecek. Bunu teklif ediyor bana :D
Eki Görüntüle 1544183

Kendi monitörü ve interneti olacakmış paşam satıcıyı ayağına çağırıyor kendi pcsine takacak kartı öyle denecek bayağı bayağı dalga geçiyor herhalde. Sanki pizza sipariş etti kapısına kurye çağırıyor rahatlığa bak.

Seri numarası + garanti etiketi diye bir şey var kardeşim kartın vidası açıldımı belli oluyor. Başka kartda veremez.

Kendi monitörü ve interneti olacakmış paşam satıcıyı ayağına çağırıyor kendi pcsine takacak kartı öyle denecek bayağı bayağı dalga geçiyor herhalde. Sanki pizza sipariş etti kapısına kurye çağırıyor rahatlığa bak.

30 dakikada gitmesem kartı bedava ister mi acaba?

Bende öyle düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1544183

Kartı yolla. Ama ekran kartı değil, süresi geçmiş bir kart olsun kredi kartı otobüs kartı gibi bir şey :D sonuçta sen kart gönderiyorsun para falan alma tabii dolandırıcılık olmasın. Ödesin kargoyu :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı