Ekran kartımı doğru taktım mı?

edgeedge

Hectopat
Ekran kartımı montajladım ama 3 adet DP yazan yer kapalı yanlışlık mı yaptım? Ek olarak böyle bir kablo çıktı ne işe yarıyor? Kartım RTX 4060 Ti.

Dosya Ekleri

• IMG_20231112_141801.jpg
    170,5 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20231112_141753.jpg
    237,5 KB · Görüntüleme: 133
Ekran kartımı montajladım ama 3 adet DP yazan yer kapalı yanlışlık mı yaptım? Ek olarak böyle bir kablo çıktı ne işe yarıyor? Kartım RTX 4060 Ti.

Onları çıkarmanız gerekiyor YouTube'dan bakın daha iyi anlarsınız.

Herhangi bir sıkıntı görünmüyor arkadan bakıldığında. Ekran kartı da yuvasına oturduysa sorun yok demektir. O kablo da ekran kartı güç kablosu.

Ayrıca display port ile görüntü alacaksanız koruyucu kauçuklardan birini çıkarmanız gerekiyor.

Oradaki plastikleri çıkartmanız lazımdı takmadan önce, şuan büyük ihtimal kasanın iç kısmında kalıyor. Ekran kartının soluna takacaksınız o kabloyu da.

DisplayPort kullanmak istiyorum bu durumda kartı çıkarmam mı gerek?

O kabloyu ne amaçla kullanmam lazım ve nereye nasıl takacağım?

DisplayPort kullanmak istiyorum bu durumda kartı çıkarmam mı gerek?

O kabloyu ne amaçla kullanmam lazım ve nereye nasıl takacağım?
Ekran kartına güç sağlayan kablo. Bir ucu ekran kartının üzerindeki pinlere diğer ucu güç kaynağına bağlı olması gerekiyor.

Aslında PSU'larda da bulunuyor bu kablo. PSU'dan yani güç kaynağından gelen kabloyu da takabilirsiniz.

Sistem montajlı geldi PSU kısmını açmadım alt kapağı açayım mı?

Sistem montajlı geldi PSU kısmını açmadım alt kapağı açayım mı?
Garanti dışı kalma gibi bir durum yoksa açıp kontrol edebilirsiniz. Doğrudan PSU'dan gelen aynı kablodan olması lazım.

@@edgeedge Bu arada şu an fotoğraftaki ekran kartına takılı gözüken kablonun diğer ucu boşta değilse zaten sorun yok demektir.

Son düzenleme:

Boşta.

Dosya Ekleri

• IMG_20231112_150226.jpg
    212,4 KB · Görüntüleme: 91
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…