E edgeedge Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #1 Ekran kartımı montajladım ama 3 adet DP yazan yer kapalı yanlışlık mı yaptım? Ek olarak böyle bir kablo çıktı ne işe yarıyor? Kartım RTX 4060 Ti. Dosya Ekleri IMG_20231112_141801.jpg 170,5 KB · Görüntüleme: 137 IMG_20231112_141753.jpg 237,5 KB · Görüntüleme: 133
Ekran kartımı montajladım ama 3 adet DP yazan yer kapalı yanlışlık mı yaptım? Ek olarak böyle bir kablo çıktı ne işe yarıyor? Kartım RTX 4060 Ti.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.003 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #2 edgeedge dedi: Ekran kartımı montajladım ama 3 adet DP yazan yer kapalı yanlışlık mı yaptım? Ek olarak böyle bir kablo çıktı ne işe yarıyor? Kartım RTX 4060 Ti. Genişletmek için tıkla... Onları çıkarmanız gerekiyor YouTube'dan bakın daha iyi anlarsınız.
edgeedge dedi: Ekran kartımı montajladım ama 3 adet DP yazan yer kapalı yanlışlık mı yaptım? Ek olarak böyle bir kablo çıktı ne işe yarıyor? Kartım RTX 4060 Ti. Genişletmek için tıkla... Onları çıkarmanız gerekiyor YouTube'dan bakın daha iyi anlarsınız.
W William Blazko Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/ Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #3 Herhangi bir sıkıntı görünmüyor arkadan bakıldığında. Ekran kartı da yuvasına oturduysa sorun yok demektir. O kablo da ekran kartı güç kablosu. Ayrıca display port ile görüntü alacaksanız koruyucu kauçuklardan birini çıkarmanız gerekiyor.
Herhangi bir sıkıntı görünmüyor arkadan bakıldığında. Ekran kartı da yuvasına oturduysa sorun yok demektir. O kablo da ekran kartı güç kablosu. Ayrıca display port ile görüntü alacaksanız koruyucu kauçuklardan birini çıkarmanız gerekiyor.
Jack İşte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 4.768 Makaleler 5 Çözümler 45 Yer İstanbul, Avcılar Daha fazla Sistem Özellikleri Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Kasım 2023 #4 Oradaki plastikleri çıkartmanız lazımdı takmadan önce, şuan büyük ihtimal kasanın iç kısmında kalıyor. Ekran kartının soluna takacaksınız o kabloyu da.
Oradaki plastikleri çıkartmanız lazımdı takmadan önce, şuan büyük ihtimal kasanın iç kısmında kalıyor. Ekran kartının soluna takacaksınız o kabloyu da.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.361 Makaleler 8 Çözümler 180 12 Kasım 2023 #5 Kullanıcaksanız plastikleri çıkarın kullanmayacaksanız üstünde kalabilir tozlanmayı engeller. Sonuçta eriyecek halleri yok.
Kullanıcaksanız plastikleri çıkarın kullanmayacaksanız üstünde kalabilir tozlanmayı engeller. Sonuçta eriyecek halleri yok.
E edgeedge Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #6 DisplayPort kullanmak istiyorum bu durumda kartı çıkarmam mı gerek? William Blazko dedi: Herhangi bir sıkıntı görünmüyor arkadan bakıldığında. Ekran kartı da yuvasına oturduysa sorun yok demektir. O kablo da ekran kartı güç kablosu. Ayrıca DisplayPort ile görüntü alacaksanız koruyucu kauçuklardan birini çıkarmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O kabloyu ne amaçla kullanmam lazım ve nereye nasıl takacağım?
DisplayPort kullanmak istiyorum bu durumda kartı çıkarmam mı gerek? William Blazko dedi: Herhangi bir sıkıntı görünmüyor arkadan bakıldığında. Ekran kartı da yuvasına oturduysa sorun yok demektir. O kablo da ekran kartı güç kablosu. Ayrıca DisplayPort ile görüntü alacaksanız koruyucu kauçuklardan birini çıkarmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... O kabloyu ne amaçla kullanmam lazım ve nereye nasıl takacağım?
W William Blazko Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/ Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #7 edgeedge dedi: DisplayPort kullanmak istiyorum bu durumda kartı çıkarmam mı gerek? O kabloyu ne amaçla kullanmam lazım ve nereye nasıl takacağım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına güç sağlayan kablo. Bir ucu ekran kartının üzerindeki pinlere diğer ucu güç kaynağına bağlı olması gerekiyor. Aslında PSU'larda da bulunuyor bu kablo. PSU'dan yani güç kaynağından gelen kabloyu da takabilirsiniz.
edgeedge dedi: DisplayPort kullanmak istiyorum bu durumda kartı çıkarmam mı gerek? O kabloyu ne amaçla kullanmam lazım ve nereye nasıl takacağım? Genişletmek için tıkla... Ekran kartına güç sağlayan kablo. Bir ucu ekran kartının üzerindeki pinlere diğer ucu güç kaynağına bağlı olması gerekiyor. Aslında PSU'larda da bulunuyor bu kablo. PSU'dan yani güç kaynağından gelen kabloyu da takabilirsiniz.
E edgeedge Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #8 William Blazko dedi: Ekran kartına güç sağlayan kablo. Bir ucu ekran kartının üzerindeki pinlere diğer ucu güç kaynağına bağlı olması gerekiyor. Aslında PSU'larda da bulunuyor bu kablo. PSU'dan yani güç kaynağından gelen kabloyu da takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sistem montajlı geldi PSU kısmını açmadım alt kapağı açayım mı?
William Blazko dedi: Ekran kartına güç sağlayan kablo. Bir ucu ekran kartının üzerindeki pinlere diğer ucu güç kaynağına bağlı olması gerekiyor. Aslında PSU'larda da bulunuyor bu kablo. PSU'dan yani güç kaynağından gelen kabloyu da takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sistem montajlı geldi PSU kısmını açmadım alt kapağı açayım mı?
W William Blazko Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte RX 9070 XT Gaming OC // Intel I5 12400F/ Asrock H610M / Corsair 32GB (2x16) 3200 MHz Ram / 500GB Kioxia Exceria NVMe SSD, 2TB+500GB HDD / Aerocool Aero 800 Black Edition / PSU : Enermax Revolution D.F.X 1200W 80+ Gold / Samsung LU28E590DS/UF 4K 1Ms - ASUS VS229HA FULL HD/ Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2023 #9 edgeedge dedi: Sistem montajlı geldi PSU kısmını açmadım alt kapağı açayım mı? Genişletmek için tıkla... Garanti dışı kalma gibi bir durum yoksa açıp kontrol edebilirsiniz. Doğrudan PSU'dan gelen aynı kablodan olması lazım. @@edgeedge Bu arada şu an fotoğraftaki ekran kartına takılı gözüken kablonun diğer ucu boşta değilse zaten sorun yok demektir. Son düzenleme: 12 Kasım 2023
edgeedge dedi: Sistem montajlı geldi PSU kısmını açmadım alt kapağı açayım mı? Genişletmek için tıkla... Garanti dışı kalma gibi bir durum yoksa açıp kontrol edebilirsiniz. Doğrudan PSU'dan gelen aynı kablodan olması lazım. @@edgeedge Bu arada şu an fotoğraftaki ekran kartına takılı gözüken kablonun diğer ucu boşta değilse zaten sorun yok demektir.
E edgeedge Hectopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 4 12 Kasım 2023 #10 William Blazko dedi: Garanti dışı kalma gibi bir durum yoksa açıp kontrol edebilirsiniz. Doğrudan PSU'dan gelen aynı kablodan olması lazım. @@edgeedge bu arada şu an fotoğraftaki ekran kartına takılı gözüken kablonun diğer ucu boşta değilse zaten sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Boşta. Dosya Ekleri IMG_20231112_150226.jpg 212,4 KB · Görüntüleme: 91
William Blazko dedi: Garanti dışı kalma gibi bir durum yoksa açıp kontrol edebilirsiniz. Doğrudan PSU'dan gelen aynı kablodan olması lazım. @@edgeedge bu arada şu an fotoğraftaki ekran kartına takılı gözüken kablonun diğer ucu boşta değilse zaten sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... Boşta.