Ekran kartımı doğru taktım mı?

2-3 slot var ama bilmiyorum bana RGB kablosu gibi geldi ve başındaki D harfi DisplayPort demek değil mi?
Kusura bakmayın ben yanlış kabloya bakmışım, o kablo boş bir kablo galiba, kullanmanıza gerek yok. Fanı PSU'ya bağlamak için kullanılıyor galiba, emin değilim. Siz en baştaki 2. fotoğrafta bulunan kabloyu kasanın içinde taktıysanız yapmanız gereken birşey kalmadı.

Bu ne kablosu ekran kartı veya anakartın içinde çıktı sistemi aktif ettim BIOS güncelliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20231112-WA0005.jpeg
    IMG-20231112-WA0005.jpeg
    128,6 KB · Görüntüleme: 31
Bu ne kablosu ekran kartı veya anakartın içinde çıktı sistemi aktif ettim BIOS güncelliyorum.
Fanı anakarttan veya güç kaynağından bir porta bağlamak için gibi duruyor, siyah ucunu atar mısınız? Sizin böyle bir kabloya ihtiyacınız yok bu arada.

Hocam kafam çok karıştı PSU'dan 8 adet kablo geliyor 6+2 şeklinde onları taktım ama başka 6+2 kablo daha var kelepçelediğim için nereden geldiğini anlayamıyorum.
Bir tanesi boşta kalabilir sorun yok. Sadece kötü gözükür. Ekran kartının üzerindeki jelatini çıkardın değil mi? Sağına soluna falan baktın mı başka jelatin var mı diye?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı