Ekran kartına aynı anda 2 farklı sürücü kurmak

Yer
İzmir
Tek ekran kartına aynı anda 2 farklı sürücü kurmak mümkün mü? Böyle bir şey yapılabilir mi? Olsa bile çakışma olur diyeceksiniz. Fakat dertliyim bu konuda. Çünkü eski sürücüyü kursam oyunları açmıyor ekran kartım. En son sürücüyü kursam siyah ekran bilgisayar açılmıyor. Çözüm bulamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkansız dostum.

Tek ekran kartına aynı anda 2 farklı sürücü kurmak mümkün mü? Böyle bir şey yapılabilir mi? Olsa bile çakışma olur diyeceksiniz. Fakat dertliyim bu konuda. Çünkü eski sürücüyü kursam oyunları açmıyor ekran kartım. En son sürücüyü kursam siyah ekran bilgisayar açılmıyor. Çözüm bulamadım.
Dediğin gibi ya çakışacaktır ya da ekran kartını bozacaksın.

Tabii ki mümkün değil. Güncel sürücü ile PC açılmıyorsa kartınızda donanımsal arıza olabilir.
Ekran kartı WİN 10 desteği yok. En son çıkan sürümü WİN 8.1

İmkansız dostum.

Dediğin gibi ya çakışacaktır ya da ekran kartını bozacaksın.
Haklısın. Bende oyun için en son sürümü kurdum. İlk açılıştan sonra reset atınca 1 kere açılıyor. Reset atmadan açılmıyor. 2 yeni oyun var onları bitireyim eaki aürücüyü tekrar yükleyeceğim. Bozulana kadar devam.

Peki, illaki ekran kartını mı değiştirmem gerekiyor? Başka bir çaresi yok mu?

Vestel marka LED TV'ye HDMI bağladığımda görüntü alıyorum. Diğer monitör siyah kalıyor. Siyah kalan monitör VGA ve DVI dönüştürücü ile bağlanıyor. Sorun nerede olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı