Ekran kartinda AMD mi NVIDIA mi?

• Konuyu başlatan noxz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 135
  • Görüntüleme 6.172
Hocam bütçem yok maalesef

5000'li sistemler çıkmadan bütçem yok olayı saçma geliyor şahsen daha 5000 serili sistemler ne kadar olacak bilmiyoruz ayrıyeten 5000 serisi çıkana kadar paranızla mantıklı bir yatırım yaparsanız ve değer kazanırsa (faiz gibi) daha mantıklı olur çünkü 5000 serisi 4000 serisinden çok daha iyi olacak

5000'li sistemler çıkmadan bütçem yok olayı saçma geliyor şahsen daha 5000 serili sistemler ne kadar olacak bilmiyoruz ayrıyeten 5000 serisi çıkana kadar paranızla mantıklı bir yatırım yaparsanız ve değer kazanırsa (faiz gibi) daha mantıklı olur çünkü 5000 serisi 4000 serisinden çok daha iyi olacak
orasi oyle ama hani en ucuz karti 26k falan olucak diyorlar hocam. benim alicagim sistem 30k :d.

Orasi oyle ama hani en ucuz karti 26k falan olacak diyorlar hocam. Benim alacağım sistem 30k :d.

Evet fakat indirim vs olacak elbette ve mart ayına kadar paranızla doğru bir koşa süreli yatırım ve üstüne azda bir ekleme yapsanız 5000 serili bir sistem alabilirsiniz. Ve 5000 sistemli bilgisayarlar daha uzun süre kullanılabilir

Evet fakat indirim vs olacak elbette ve mart ayına kadar paranızla doğru bir koşa süreli yatırım ve üstüne azda bir ekleme yapsanız 5000 serili bir sistem alabilirsiniz. Ve 5000 sistemli bilgisayarlar daha uzun süre kullanılabilir.

Yani ben sizin yerinizde olsam 5000 serisini bekler 5000 alırdım.

Evet fakat indirim vs olacak elbette ve mart ayına kadar paranızla doğru bir koşa süreli yatırım ve üstüne azda bir ekleme yapsanız 5000 serili bir sistem alabilirsiniz. Ve 5000 sistemli bilgisayarlar daha uzun süre kullanılabilir

Yani ben sizin yerinizde olsam 5000 serisini bekler 5000 alırdım.
anliyorum hocam. tavsiyeniz icin tesekkur ederim. dikkate almaya calisacagim

Evet. Zaten şu an 4000 serisi ekran kartı almak parayı çöpe atmak gibi bir şey olur. Hele zaten 5000 serisinde Multi Frame Generation gibi bir teknoloji varken 4000 almak daha da saçma olabilir.
cope atmak demeyelim de iste caresizlik

Oynadığınız oyunlar nelerdir? Oynadığınız oyunlardaki kartın optimizasyonuda önemli.
valorant lol rust bf1 bf2042 ve dahasi hocam.pek cok hikayeli oyunda oynamak istiyorum. gow rdr2 bf cod serileri ac serisi ve daha saymadigim bir suru aaa yapimi oyun.

Arkadaşlar yakin zamanda sistem toplayacagim fakat aklimda tonla soru var ve bunlarda birisi de NVIDIA kart mi yoksa AMD mi? Cogu kisi kac gucu olarak AMD diyor ama bir kesim de teknolojisi icin NVIDIA diyor. Ayni paraya 12 GB VRAM ile X7700 mi yoksa 4060 mi almalıyım kafamda bir suru soru var. AMD'nin kotu yanlari neler. FSR'si duzgun calismiyor deniyor. Sizce AMD alirsam sorun yasar miyim? PSU olarak kac watt tercih etmeliyim. Bilenler yardimci olursa sevinirim.

Işın izleme boş iş, AMD al geç.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı