Ekran kartinda AMD mi NVIDIA mi?

• Konuyu başlatan noxz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 135
  • Görüntüleme 6.228
Deneyimlerin neler. Guc tuketimi isinmasi islemci ile olan uyumu nasıl. 7800XT sistemler butcemi asiyor maalesef. 4060 ya da ustu segmentin de ne onerirsin.

7600 XT önerebilirim. Ben 12400 F ile 1440 p de gayet iyi performans alıyorum. Güç tüketimi olarak rakiplerinin tam ortasında bende sorun yaratmadı. Özellikle giriş modellerinde almanın çok mantıklı olduğunu düşünüyorum.

7600 XT önerebilirim. Ben 12400 F ile 1440 p de gayet iyi performans alıyorum. Güç tüketimi olarak rakiplerinin tam ortasında bende sorun yaratmadı. Özellikle giriş modellerinde almanın çok mantıklı olduğunu düşünüyorum.
giris modellerinden kastin ne hocam. ve 7800 ile farki cok mu. birde gigabyt kart alsam sorun olur mu amd icin. uygunu o cunku

Cope atmak demeyelim de iste caresizlik.

Valorant LoL Rust BF1 BF2042 ve dahasi hocam. Pek cok hikayeli oyunda oynamak istiyorum. GoW RDR2 BF CoD serileri AC serisi ve daha saymadigim bir suru AAA yapimi oyun.

O zaman 5060/ti almayarak gerçekten çok büyük bir hata yapacaksınız. 5000 serisinde bulunan Multi Frame Gen ile mesela 5070 4090'dan daha fazla FPS alıyor DLSS 4'ün açık olduğu oyunlarda.

RTX 4060 7600XT'den çok daha iyi hele 4060 Ti kesinlikle daha iyi.

Son düzenleme:
Hocam yakin zamanda toplayacagim zaten cok ucuk bir bütçem yok 30k civari bir kasa almayi dusunuyorum. Ama ne gibi bir degisiklik anlamadim.

Anladim teşekkürler.

Hocam memnun musun? Herhangi bir sorun yasiyor musun oyunlarda vs. aşırı isiniyor mu kartin genel olarak bir sikayetin var mi? Benim de gonlum NVIDIA'dan yana ama AMD'nin VRAM'i yuksek kafam oraya da gidiyor.

Genel olarak memnunum. Sapphire 6700XT kullanıyorum. Oyunlarda 65 70 dereceleri gördüm. Fan zaten 55 dereceden sonra açıyor kart. Teknoloji de biraz şans işi hocam orası da var. Ben 2. el aldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı