Ekran Kartında Coil Whine Sorunu Yaşayanlar

Bende sadece MSI Afterburner üstünden OC Scanner yaptığımda arada bir ses çıkıyor. Onun dışında çok çok nadir duyuluyor oyun oynarken. Sistemi ilk aldığımda daha sık duyuluyordu. Yine nadir denecek seviyedeydi ama şu anki hâline nazaran azıcık daha fazlaydı. Performans sıkıntısı olmaz hiçbir şekilde Coil Whine'ın.

Bende sadece MSI Afterburner üstünden OC Scanner yaptığımda arada bir ses çıkıyor. Onun dışında çok çok nadir duyuluyor oyun oynarken. Sistemi ilk aldığımda daha sık duyuluyordu. Yine nadir denecek seviyedeydi ama şu anki hâline nazaran azıcık daha fazlaydı. Performans sıkıntısı olmaz hiçbir şekilde Coil Whine'ın.
Anladım. Kafaya takmamaya çalışacağım.

Toplam 1 ay PC'yi açmayacağım bakalım bir değişiklik olacak mı?
@Eren Mehmet Yıldız Açmayınca düzelecek bir şey değil. Yeni kasa, RAM almanız da bu sesin çıkmasını engellemeyecek. Ekran kartınızdaki bobinlerin sarımı gevşek olduğu için bu ses çıkıyor. Düzeltmek sizin elinizde değil. Bu şekilde kullanmaya alışın zaten bir zararı olsaydı emin olun herkes ''iade edin'' yazardı. Ha ben kafayı taktım bu sesi istemiyorum diyorsanız verin servise.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı