Ekran Kartında Nvidia mı, AMD mi?

Sizce?

• Nvidia

Oy: 89 75,4%
  • AMD

Oy: 29 24,6%

• Oy verenlerin toplamı
    118
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ByNursE

Kilopat
Arkadaşlar bütçe gözetmeksizin Nvidia mı yoksa AMD ekran kartı mı alınmalı? ikisi arasındaki fark nedir? Nvidia neden pahalı?

Nvidia ekran kartları daha iyide ondan pahalı. Bütceniz yettiği sürece bence Nvidia alınmalı ve birde oynadığınız oyunlar genelde ne tabanlı, buda bir etken.

"Alınmalı" demeseydin keşke yine ortalık karışacak Ben Nvidia kullanıyorum ve çok memnunum açıkçası. Ben kaliteli buluyorum hem kalite hem de biraz marka değeri yüzünden Nvidia piyasada daha pahalı. Anket koysaydın keşke

Son düzenleyen: Moderatör:
Nvidia daha performansıdır şuan en iyi serisi olan RTX serisi en pahalı serisidir. Eğer ekran kartı alıcaksan kesinlikle nvidia almalısın. AMD ekran kartında o kadar başarılı değil. AMD RX 580 ne kadarda performanslı olsada çok fazla elektrik harcıyor. Yani RX 580 8GB diye sakın almsuın 8GB sizi yanıltmasın. Nvidia daha kullanıcı dostudur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de normalde Nvidia derdim fakat GTX 1050Ti almak yerine mesela Rx 570 almak veya GTX 1060 almak yerine RX 580 almak daha mantıklı bütçeye göre değişen bir şey 1200TL bütçeniz varsa Rx tarafını seçmeniz elbette daha mantıklı olacaktır. Durumu daha iyi analiz etmek adına bütçe belirtilmesi şarttır. Yoksa bankadaki paramla en iyisini gidip alabilirim mantıklı mı? Değil.

Painkiller hiç aklıma gelmedi. Ben ilk çıktığında RX 470 alıp iki hafta sonra yarı fiyatına satmıştım çünkü dediğim gibi oynadığımız oyunların ne tabanlı olduğuda çok büyük bir etken. Bence fiyattan ziyade performans bakımından Nvidia açık ara önde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…