Boştayken de gelebilir.Videoda iyi anlaşılmıyor. Ekran kartından tiz bir ses geliyorsa coil whine'dır. Kart boştayken bu ses gelmez yükteyken gelir. Örnek video.
Hayır gelmez kardeşim. Kart boştayken üzerinden az elektrik geçtiği için bobinler ses çıkarmaz. Kullandığım kartta da bu sorun var, bazı oyunlar kartın dibine kadar kullandığı için bu ses çıkıyor. Atıyorum bir oyunda kullanım %99 ama harcadığı watt 140-150 bir oyunda da kullanım yine %99 ama harcanan watt 200'ü buluyor. Belli bir watt'ın üstünde çıkıyor bu ses.Boştayken de gelebilir.
Neden gelmesin ? VDDCI ve VMem tam güçte çalışır boştayken bile. Ki kartta az indüktör varsa yine gelir indüktör başına daha fazla amper geçeceği için. (Bir de volterra vrmlerdeki indüktörler var onlara hiç girmiyorum bile, Resmen Coil whine yapsın diye üretilmişlerHayır gelmez kardeşim. Kart boştayken üzerinden az elektrik geçtiği için bobinler ses çıkarmaz. Kullandığım kartta da bu sorun var, bazı oyunlar kartın dibine kadar kullandığı için bu ses çıkıyor. Atıyorum bir oyunda kullanım %99 ama harcadığı watt 140-150 bir oyunda da kullanım yine %99 ama harcanan watt 200'ü buluyor. Belli bir watt'ın üstünde çıkıyor bu ses.
Arkadaşlar bu videodaki ses coil whine mı? Sesi duymak için dikkatli dinlemeniz lazım. Malum telefon iyi alamamış sesi videonun ortalarında falan biraz daha fazla çıkıyor. Oraya odaklanabilirsiniz.
Videoda iyi anlaşılmıyor. Ekran kartından tiz bir ses geliyorsa coil Whine'dır. Kart boştayken bu ses gelmez yükteyken gelir. Örnek video.
peki bu coil whine mıdır masaüstünde Spotify listelerimde dolaşırken bu ses geliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.