Ekran kartını beyaza boyamak

Aşırı iyi olmuş, ben olsam boyamak yerine beyaz bant alıp yapıştırırdım, bir boya kadar iyi gözükmeyecek olsa da öyle bir risk almak istemezdim ben.

Akvaryum kasaların hava akışı kötü oluyor.

Bir de kasayı fotoğrafta attığınız gibi cam ve toz filtresi olmadan mı kullanıyorsunuz?

Kasanın toz filtre kısmı çok büyük olduğu için mouse a yer kalmamıştı bu yüzden onu çıkarttım ve zaten ön kısmın kendine hiçbir faydası yoktur (Sharkoon TK4) mesh bile değil Full cam sadece biraz aralık var, yan camın açık olma sebebi monitörün yansıması rahatsız ediyordu bu yüzden açık kullanıyorum, ama odam çok toz olmadığı için sorun olmuyor.

Aşırı iyi olmuş, ben olsam boyamak yerine beyaz bant alıp yapıştırırdım, bir boya kadar iyi gözükmeyecek olsa da öyle bir risk almak istemezdim ben.

Aslında bende ilk başta öyle düşündüm, araba kaplaması alıp yapmayı düşündüm ama sonra öyle yaparsam çok kötü duracağını düşündüğüm için boya işine girdim.

Bu arada şunu belirtmem gerek ekran kartının fanlarını boyamadım çünkü fanın bir kısmı daha kalın veya daha ince olursa hava akışını ve sesi etkileyeceğini düşündüm, bu yüzden fanları boyamadım, boyayacak arkadaşlar varsa onlarında boyamasını önermem.

Normalde kasayı da boyayacaktım ancak 2.el beyaz akvaryum kasa almak daha mantıklı geldiği için boyamadım.

Kasayı zaten akvaryum kasa ile değiştireceğim ancak param sadece boya ve zımparaya yettiği için şimdilik bu kadar, bayram harçlığı ile akvaryum kasa alırız inşallah.

Hocam selam benim elimde de siyah sistem beyaz ekran kartı var siyaha boyamak içinde aynı şeylerimi yapmalıyız.

Hocam selam benim elimde de siyah sistem beyaz ekran kartı var siyaha boyamak içinde aynı şeylerimi yapmalıyız.

Şahsen ben 2.El Zoko marka tarzı ucuz kasa almanı öneririm veya direkt satan kişiden yani TR Bilgisayar'dan alırsan çok daha ucuza gelebilir, ancak illaki boyayacağım diyorsan boyutuna göre değişir ancak minimum 3 kutu boya alman gerekebilir, ayrıca daha iyi tutması için zımpara ve darbelerde dökülmemesi için astar, ben mesela bütçem yetmediği için astar atmamıştım, şu an ekran kartının birkaç yerindeki boyalar astar olmadığı için döküldü.

Şahsen ben 2.el Zoko marka tarzı ucuz kasa almanı öneririm veya direkt satan kişiden yani TR Bilgisayar'dan alırsan çok daha ucuza gelebilir, ancak illaki boyayacağım diyorsan boyutuna göre değişir ancak minimum 3 kutu boya alman gerekebilir, ayrıca daha iyi tutması için zımpara ve darbelerde dökülmemesi için astar, ben mesela bütçem yetmediği için astar atmamıştım, şu an ekran kartının birkaç yerindeki boyalar astar olmadığı için döküldü.

Hocam ben akvaryum kasalı güzel sistem dizmek istiyorum ama şu an piyasadaki çoğu beyaz akvaryum kasa ya yorumsuz ya yeni çıkmış ya kalitesiz markadan ya da çok pahalı o yüzden daha ucuz ürünleri olduğu ve daha güzel daha estetik göründüğünü düşündüğüm için siyah akvaryum kasalı estetik sistem dizmeye karar verdim elimde RTX 4060 ASUS Dual white OC var altında gri bir kısım var belki oradan kurtarır diye düşünüyorum ama şu anki S200 tg siyah kasamda kötü duruyor o yüzden boyayıp boyamamak konusunda kararsızım bunu kaplayabileceğimiz bir şey var mı peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı