Ekran Kartını Düz Takmak

Hocam muhtemelen aynı yere ulaştık, ben de 15 liraya bir ürün gördüm. Bağlantısı farklı şekilde, sağlıklı gözükmüyor. Belki de en önemlisi duracak yeri yok. Adamlar oradaki kartı alıp tahtaya vidalıyorlar. Sizin öyle bir şansınız yok gibi görünüyor. Almışken düzgününü almanızı tavsiye ederim.
Aynı şeyi ben de düşündüm parayı biriktirip düzgün bir alet almayı planlıyorum. H500 yerine H500i alacağım onda gene bu aleti mi almam gerek yoksa sadece kablosunu mu?

Aynı şeyi ben de düşündüm parayı biriktirip düzgün bir alet almayı planlıyorum. H500 yerine H500i alacağım onda gene bu aleti mi almam gerek yoksa sadece kablosunu mu?

Sitesinden anladığım kadarıyla H500i modelinde aparat var, kablo ya da bağlantı ne derseniz o yok. H500 modelinde ise hiçbir şey yok. Fiyat farkını değerlendirip uygun olanı alabilirsiniz.

H500i de sadece kablo lazım. 15 liralık kabloları demiyorum da amazonda newegg de 300 lira civarına satılan kaliteli kablolar var onlardan lazım.
1546638693668.jpeg

Hocam dilerseniz en fazla 50 TL civarında bulabileceğiniz aparatları bu şekilde kullanabilirsiniz en fazla 2 FPS kaybettiriyor. Ancak kasanız yeni olduğu için pek önermiyorum ben delik açmak zorunda kaldım ve kelepçe ile tutturmak zorunda kaldım yakınlaştırırsan görebilirsin.[emoji16]
IMG_20180906_203336_1.jpeg
IMG_20181208_200945.jpeg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı