Ekran Kartını Şubeden mi Almalıyım, İnternetten mi Sipariş Etmeliyim?

Bir sorun olacağını sanmıyorum. Forumda bir çok kişi internet üzerinden siparişini verdi, su ana kadar da bir sorun görmedim. Yakındaki mağazada ürün varsa oradan alabilirsiniz, yoksa internetten verin siparişinizi.

Ülke içi olduğu için sıkıntı olmaz. Ama siz yineden kargoyu aldıktan sonra kontrol edip öyle güle güle diyin görevliye.

Ben internetten sipariş verdim ama şubeyi de bir kontrol edin. Hangi şekilde fiyat daha uygunsa öyle alın. Ayrıca kargodan da bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Benim ürünler en fazla 3-4 günde geldi. Pazar günü hariç, bozuk filan çıkmaz rahat olun. Güzelce paketleme yapılıyor.

Ben internetten msi gtx 980 aldim indirimli fiyattan. Kargoyu yogun calistigim icin teyzemlere yolladim. Kutunun acma yeri epeyce tahrip olmustu. 14 gunluk sure zarfinda gittim birebir degisim yaptim sorun cikarmadilar. Kargo geldiginde iyice incele sikinti yoksa al. Sikinti varsa tutanak tutup elemana da imzalat. Kargoyu gerisin geri yolla gitsin. Imza atmamakta diretirse altina imzadan imtina yazsin el yazisiyla. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı