Ekran kartını takarken ne yapmalıyım?

Deniz3535

Hectopat
Merhabalar.
RX 580 ekran kartı aldım.
NVIDIA GT 730 ekran kartı kullanıyordum. Şimdi izlemem gereken yol nedir?
Sürücü silmek, devre dışı bırakmak vb. nasıl yapabilirim? Direkt kartı taksam çalışır mı?

Arkadaşlar, RX 580'de 8 pin güç girişi var. Benim PSU'da 6 pin çıkış var. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Ekran kartını taktıktan sonra veya takmadan önce "DDU" programı ile ekran kartı sürücünüzü silin zaten basit bir işlem sonrasın da yeni sürücüleri kurun.

DDU ile eski sürücülerinizi kaldırıp güncel AMD sürücüsünü kurmanız yeterli olacaktır.

Arkadaşlar, RX 580'de 8 pin güç girişi var. Benim PSU'da 6 pin çıkış var. Ne yapmalıyım?
DDU ile eski sürücülerinizi kaldırıp güncel AMD sürücüsünü kurmanız yeterli olacaktır.
Ekran kartını taktıktan sonra veya takmadan önce "DDU" programı ile ekran kartı sürücünüzü silin zaten basit bir işlem sonrasın da yeni sürücüleri kurun.

Sisteminizi tam olarak yazar mısınız bize?
Intel i5 4460
16 GB RAM
GT 730
450 W FSP GROUP INC. PSU

RX 580 ekran kartı aldım. Ekran kartı, 500Watt öneriliyor. Daha önce forumda yazmıştım. 450 Watt en azından çalıştırır hani bilgisayarı çok ağır yüke sokmadan cevabına ulaştım. Şu an ama bir sıkıntı var. Ekran kartı güç girişi 8pin. PSU'dan 6 pin çıkış var. Ne yapmalıyım?

Intel i5 4460
16 GB RAM
GT 730
450 W FSP GROUP INC. PSU

RX 580 ekran kartı aldım. Ekran kartı, 500Watt öneriliyor. Daha önce forumda yazmıştım. 450 Watt en azından çalıştırır hani bilgisayarı çok ağır yüke sokmadan cevabına ulaştım. Şu an ama bir sıkıntı var. Ekran kartı güç girişi 8pin. PSU'dan 6 pin çıkış var. Ne yapmalıyım?
Böyle çeviriciler var ama size kalmış bu çeviriciler yüzünden sistemini zarar gören bir kaç kişiye rastlamıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı