Ekran kartını taktım RAM mandallarına geldi

codeonlyone

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartını taktım RAM mandallarına geldi kaldırdı sorun olur mu? Çalışmasında problem çıkar mı? RAM'ler hareket etmiyor çalıştı bilgisayar. Ama zarar verir mi?

IMG_20220615_172747.jpg

Bilgisayara görüntü geliyorsa bir sorun yoktur ama nasıl ekran kartının oraya kadar uzandığını anlamadım.
Eski anakart sanırım eskiden GPU larda backplate çok yaygın olmadığı için PCI-E slotuyla RAM slotları arasında fazla boşluk bırakmıyorlardı sanırım.

Eğer görüntü geldiyse sorun yok. Zaten görüldüğü sonuna kadar ittirmemiş mandalları. Yani RAM in slotla bağlantısı kesilmediği sürece sorun yok.

Görüntü geliyor. RAM'lar sallanmıyor. Mandal açılınca bastırdım RAM'i oturdu. Böyle açık kalması sorun olur mu bilmiyorum kısa devre yapmaz umarım. Bir de ekran kartının yarım oturunca çalışır mı illa tam mı girmesi gerekiyor görüntü geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum senin anakartın bu galiba

Bu anakarta RTX kart takmak ciddi problem sen ekran kartından önce sistemi genel bir Update yapman lazım darboğaz vs bir sürü problem ile karşılaşma olasılığın var ki anakartın tasarımına baktığımızda aslında takabileceğin kartlar belli çok uzun olmayan Low profile kartlar için tasarlanmış bir anakart.

Dostum senin anakartın bu galiba

Bu anakarta RTX kart takmak ciddi problem sen ekran kartından önce sistemi genel bir Update yapman lazım darboğaz vs bir sürü problem ile karşılaşma olasılığın var ki anakartın tasarımına baktığımızda aslında takabileceğin kartlar belli çok uzun olmayan Low profile kartlar için tasarlanmış bir anakart.
Zarar verir mi ekran kartına veya işlemciye?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı