Ekran kartını taktım RAM mandallarına geldi kaldırdı sorun olur mu? Çalışmasında problem çıkar mı? RAM'ler hareket etmiyor çalıştı bilgisayar. Ama zarar verir mi?
Mandalı kaldırınca RAM'in çıkması gerekmiyor mu? Çıkmıyorsa kullanabilirsin. Ancak RAM'i tek mandal tutacağından kasa fazla/ani hareket etmemeli diye düşünüyorum.
Görüntü geliyor. RAM'lar sallanmıyor. Mandal açılınca bastırdım RAM'i oturdu. Böyle açık kalması sorun olur mu bilmiyorum kısa devre yapmaz umarım. Bir de ekran kartının yarım oturunca çalışır mı illa tam mı girmesi gerekiyor görüntü geliyor.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
Bu anakarta RTX kart takmak ciddi problem sen ekran kartından önce sistemi genel bir Update yapman lazım darboğaz vs bir sürü problem ile karşılaşma olasılığın var ki anakartın tasarımına baktığımızda aslında takabileceğin kartlar belli çok uzun olmayan Low profile kartlar için tasarlanmış bir anakart.
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.
tr.msi.com
Bu anakarta RTX kart takmak ciddi problem sen ekran kartından önce sistemi genel bir Update yapman lazım darboğaz vs bir sürü problem ile karşılaşma olasılığın var ki anakartın tasarımına baktığımızda aslında takabileceğin kartlar belli çok uzun olmayan Low profile kartlar için tasarlanmış bir anakart.