codeonlyone Decapat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2022 #1 Ekran kartını taktım RAM mandallarına geldi kaldırdı sorun olur mu? Çalışmasında problem çıkar mı? RAM'ler hareket etmiyor çalıştı bilgisayar. Ama zarar verir mi?
Ekran kartını taktım RAM mandallarına geldi kaldırdı sorun olur mu? Çalışmasında problem çıkar mı? RAM'ler hareket etmiyor çalıştı bilgisayar. Ama zarar verir mi?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.238 Çözümler 86 16 Haziran 2022 #11 codeonlyone dedi: Zarar verir mi ekran kartına veya işlemciye? Genişletmek için tıkla... Darboğaz zarar vermez. 60 FPS alacağına 50 FPS alırsın. Kart tam yükte çalışmaz yani. Artı 0 Eksi
codeonlyone dedi: Zarar verir mi ekran kartına veya işlemciye? Genişletmek için tıkla... Darboğaz zarar vermez. 60 FPS alacağına 50 FPS alırsın. Kart tam yükte çalışmaz yani.
KS KS codeonlyone Decapat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #12 451101 dedi: Darboğaz zarar vermez. 60 FPS alacağına 50 FPS alırsın. Kart tam yükte çalışmaz yani. Genişletmek için tıkla... O çok da sıkıntı değil zamanla geliştirecğim dedim ilk önce ekran kartı alayım fiyatları uçmadan. Zarar vermesin yeter benim için. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
451101 dedi: Darboğaz zarar vermez. 60 FPS alacağına 50 FPS alırsın. Kart tam yükte çalışmaz yani. Genişletmek için tıkla... O çok da sıkıntı değil zamanla geliştirecğim dedim ilk önce ekran kartı alayım fiyatları uçmadan. Zarar vermesin yeter benim için.