Ekran kartının kırılıp kırılmadığını anlama

CAN01F

Centipat
Daha fazla  
Benim ekran kartı İstanbul'dan Balıkesir'e geldi daha bakmadım ama içini açmadan sadece PC'yi çalıştırarak kırılıp kırılmadığını nasıl anlayabilirim? (ekran kartı içinde geldi.)

Kırılsa bile çalışma ihtimali var o yüzden bakmadan anlayamazsınız.

PC'nin içini akıp bakmakta fayda var.

Bazıları açınca garanti dışı kalıyor. Zamanında bizde taşınırken ekrsn kartımın fan vidalarından biri kırılmış sanırım. Bir süre sonra kart aşırı ısındığı için öldü. Garanti dışı kalacağı için açamadım da. Servise görtürdüğümde ekran kartı fanının kırıldığını öğrendim. Yani çalıştırmak bile sakıncalı olabilir o yüzden garanti dışı kalmayacaksa açıp bakın.

PC'nin içini akıp bakmakta fayda var.
Açıp bakarken kendim yanlışlıkla kırmaktan sakınıyorum açarsamda nasıl anlıcam kırık olduğunu

Sisteme görüntü geliyorsa kırılmamıştır, alt tarafı yan camı açıp bakacaksın neden açmaktan korkuyorsun?

Ekran kartını çıkarınca krılmasından korkuyorum da kırıldığını nereden anlayacağım çıkarırsam

Açıp bakarken kendim yanlışlıkla kırmaktan sakınıyorum açarsamda nasıl anlıcam kırık olduğunu

Ekran kartını çıkarınca krılmasından korkuyorum da kırıldığını nereden anlayacağım çıkarırsam
Çıkarmana gerek yok, kasanın kapağını açıp bakabilirsin. Kırıldıysa çok yüksek ihtimal belli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı