Ekran Kartiyla Mining Yapıldığı Anlaşılır mı?

Ekran kartlarının throttle limitleri var, RTX 3070 mesala 87 derecede frekans düşürmeye başlar. 85 dahi olsa düşmez.
Dostum ben bunların okulunu okudum sertifikalarını aldım bunları bana anlatmana gerek yok.
En garanti yoldan en garanti şekilde konuşuyorum.
Belki adam 3070 almayacak bunu nereden biliyorsun?
Yani bir kart 75 derece gibi değerlere çıkmıyorsa bu mining yapılmadığı anlamına da gelmez.
Alırsın 100 200 TL'ye sarı siteden 2 tane fan takarsın oldu bitti.
@thinking Mining yapıldığını seziyorsan satıcıyla bağlantını kes.
İyi sosyaller.

Dostum ben bunların okulunu okudum sertifikalarını aldım bunları bana anlatmana gerek yok.
En garanti yoldan en garanti şekilde konuşuyorum.
Belki adam 3070 almayacak bunu nereden biliyorsun?
Yani bir kart 75 derece gibi değerlere çıkmıyorsa bu mining yapılmadığı anlamına da gelmez.
Alırsın 100 200 TL'ye sarı siteden 2 tane fan takarsın oldu bitti.
@thinking Mining yapıldığını seziyorsan satıcıyla bağlantını kes.
Tamam kardeşim, zaten kimle konuşsam hepsi bu işin okulunu okumuştu. 🤣

Mining yapılmış ekran kartı ölür ya da kullanılmaz muhabbeti tamamen efsanedir
Ekran kartı ömrü yettiğince kullanılabilir
Mining yapılmış kartlar kolay kolay anlaşılmaz satıcının güvenine kalmış bir durumdur
Fakat ekran kartının bazı bölgelerinde aşınma üstündeki yazılarda silinme mevcutsa mining yapıldığı düşünülebilir
Yine de söylediğim gibi mining yapılmış ekran kartı alınmaz diye bir durum söz konusu bile değil.

Ne alaka? 2060 Gigabyte çift fanlı modellerine bak. 80+'larda geziyor.

Kafadan sallama bilgi veriyorsunuz, genelde diye yaz bari.
Kendi kartınıza göre konuşmayın. Kasanızı değiştirin.
80 ideal değil kabul edilebilirdir. tıpkı 75 derece gibi.
Zaten o kart 67 dereceden sonra fanlarını full çalıştırmıyorsa çöpe atın.

Tamam kardeşim, zaten kimle konuşsam hepsi bu işin okulunu okumuştu. 🤣

Hocam bende okumayı düşünüyorum bu bölümü.

Bu arada kart teklemeye başlamadıysa ve bilinçli mining yapan birisi tarafından kullanıldıysa anlaşılması zor olucaktır. Bilinçten kastım kartı takıp gece gündüz 70-80 derece arasında kartı çalıştırdıysa zaten malzemenin rengi değişir. Kavurma kokar (asdasd)

Hocam bende okumayı düşünüyorum bu bölümü.

Bu arada kart teklemeye başlamadıysa ve bilinçli mining yapan birisi tarafından kullanıldıysa anlaşılması zor olucaktır. Bilinçten kastım kartı takıp gece gündüz 70-80 derece arasında kartı çalıştırdıysa zaten malzemenin rengi değişir. (asdasd)
Bilinçli derken hocam. Tipsleri var mı ? Ben kendi pcme ek girişirsem yazları bodruma, kışları da çatı katına kurmayı düşünüyorum cihazı.

Bazı oyunlar miningden daha fazla yoruyor kartı. Ben 1 ay kadar yaptım 3070le OC'yi güzel yaptım 50 dereceyi geçmiyordu ama bazı oyunlarda 60-65 dereceyi gördüğü oluyordu. Tabii ben oyunlarda da güç değerini %50 de tutuyorum yoksa 70'i geçiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı