Ekran kartların fiyatı düşer mi?

Düşecek sebebi ise AMD ve NVIDIA yasaklıyor oyuncu kartlarında Mining yapmayı BIOS yazılımıyla. Mining yaptığın an kartın performansı aşırı düşürüyor BIOS yazılımı sayesinde. Şu an piyasaya 1050 Ti yeniden sürüyor NVIDIA talebi karşılamak için. Dolar çok artmazsa ekran kartları fiyatları düşebilir. (Bu anlattıklarım yeni çıkacak kartlar için geçerlidir. Madencilik için ayrı kart çıkarıcak AMD ve NVIDIA. Yani kart fiyatlarını bozamayacaklar 10-50 kart birden ucuza satanlar. Madencilik kartlarının ise görüntü çıkışı olmayacak yani bilgisayarlarda oyun oynanamayacak bunlarla.) Lakin bunlar ne zaman tam olarak gerçekleşir 1-2 yılı bulur mu? Bilmiyorum.
 
Düşecek sebebi ise AMD ve NVIDIA yasaklıyor oyuncu kartlarında Mining yapmayı BIOS yazılımıyla. Mining yaptığın an kartın performansı aşırı düşürüyor BIOS yazılımı sayesinde. Şu an piyasaya 1050 Ti yeniden sürüyor NVIDIA talebi karşılamak için. Dolar çok artmazsa ekran kartları fiyatı düşebilir. (Bu anlattıklarım yeni çıkacak kartlar için geçerlidir. Madencilik için ayrı kart çıkarıcak AMD ve NVIDIA. Yani kart fiyatlarını bozamayacaklar 10-50 kart birden ucuza satanlar. Madencilik kartlarının ise görüntü çıkışı olmayacak yani bilgisayarlarda oyun oynanamayacak bunlarla.) Lakin bunlar ne zaman tam olarak gerçekleşir 1-2 yılı bulur mu? Bilmiyorum.
Kaynak?
@ny4rlk0 Komik olan nedir?

İlk kaynaktaki haberi yerli platformlar da yaptı lakin yanlış güncelleme ile 3060 kartları ile artık mining yapılabiliyor diye biliyorum. Haber eski.

İkinci kaynaktaki haber ise 1050 ti nin piyasaya sürüleceği yönünde. Fakat 1050 ti piyasaya bol miktarda sürülse bile tüm kartların fiyatının düşeceği sonucunu çıkarmak komik.
 
Son düzenleme:
Düşecek sebebi ise AMD ve NVIDIA yasaklıyor oyuncu kartlarında mining yapmayı BIOS yazılımıyla. Mining yaptığın an kartın performansı aşırı düşürüyor BIOS yazılımı sayesinde. Şu an piyasaya 1050 Ti yeniden sürüyor NVIDIA talebi karşılamak için. Dolar çok artmazsa ekran kartları fiyatları düşebilir. (bu anlattıklarım yeni çıkacak kartlar için geçerlidir. Madencilik için ayrı kart çıkarıcak AMD ve NVIDIA. Yani kart fiyatlarını bozamayacaklar 10-50 kart birden ucuza satanlar. Madencilik kartlarının ise görüntü çıkışı olmayacak yani bilgisayarlarda oyun oynanamayacak bunlarla.) Lakin bunlar ne zaman tam olarak gerçekleşir 1-2 yılı bulur mu? Bilmiyorum.

1-)Merhabalar, güzel mantık lakin yasaklaması bir şey değiştirmez RTX 3060'larda kaldıracağını söylemişlerdi sonra geri yüklediler.(hala var)

2-)ETH 200 doların altına düşmediği sürece bunlar değişmez.

3-)Mining için 1milyon kart çıkarsınlar gene sonuç aynı olacaktır.

Tek çare dua.
 
mining için kart çıkarsınlar ok güzel de mining yapan adam neden 2. elde satamayacağı bu kartları alsın? yazılım engeli vs 1 saate kırarlar ki kırdılar da.. hikaye... adam geforce now satacak.. ekran kartlarını da güzel güzel okutuyor.. umrunda değil yani senin kart bulman bulmaman.
 
Şu anda büyük kıtlık var maalesef ve zam yapılacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Madencilikte 6 GB altı kartların kar getirmediği aşikar. Çok yakın gelecekte kazım zorlaşacak ve 8 GB bile yetersiz gelecek. O zaman orta seviye sistemler yine ucuzlamayacak. Online eğitim için bilgisayar toplayan birisi de RTX 3090 + i9 10990K sistem toplamayacağı için onunla da alakası yok.
BENCE ne madencilik ne Online eğitim. Asıl sorun, korona yüzünden düşen üretim piyasası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı