Ekran kartsız 2700 TL Intel sistem toplama

3000 Mhz RAM ve maksimum 2666 Mhz destekleyen anakart mı?
Evet, nesi var bunun?
2666 Mhz bellek ile 3000Mhz bellek arasında fiyat olarak fark yok.
Ancak ilerde 3000Mhz destekli anakarta geçerse veya satarsa 3000Mhz olması iş yapar. Yani 3000 Mhz olması göz çıkarmaz, faydası dokunur ilerde hem de fiyat farkı ödemeden.

Yanlış Bilgilendirme
@JiJi o bütçe ile bu kadar :) öneri var ısrar yok çeşit çeşit kombinasyon yapabilir şuanki ve birkac ay sonra alabilecegi parçalar için kendi seçmesi gerek içlerinden.
Kesinlikle katılıyorum. Bütçe çok yüksek olmadığı için AMD önerdim. Bir parça alıyorsan o parçanın özelliklerini kullanabildiğin sürece mantıklıdır bence. I5 8600 OC özelliği olan bir işlemci. Bu özelliği kullanmak için Z370 anakkrta ihtiyaç var. Ama Z370 anakart pahalı. B360, H370 anakartlarında OC kapalı. AMD cephesinde B350 ve X370 anakartları bu ihtiyacı çok rahat karşılıyor. Şahsi görüşüm :D @rtakak

Arkadaş 1. ay sistemi 2. ay ekran kartını alacakmış. Yani tek seferlik, sonra satıp alma durumu olmayacak.
@rtakak bu arkadaşın yaptıgı sistemde Ram fiyatına baktınız mı ? hangi siteden koydu bilmiyorum ama 2666Mhz bile alamazsınız o fiyata kendi yaptıgım sistemde ise z370 var fazlasını bile destekler :) Elektronikte hiçbir zaman sistem aynı kalmaz güncelleme ister Corsair Vengeance serisi koyduğunu düsünürsek 2666Mhz ile 3000Mhz arasında 10TL bir fark var. 1 ay, 2 ay farketmez belki 2 sene sonrasında upgrade edecek. O zaman 10TL vermesinin farkını anlar 100TL fark yok sonucta aralarında. Piyasa takibi yapmadan yanlış yöneltmeyelim lütfen bu küçük detaylar için.

Arkadaşlar sistem tamamlandıktan sonra satıp alma değiştirme güncelleme vs. durumu olmayacak. En fazla dediğim gibi 8 GB RAM ve SSD eklerim. Bunların dışında alacağım ekran kartı olan 1070'i en az 6-7 sene kullanırım ben ve evet sadece Adobe programları 3D efekt programları ve video düzenleme programlarının yanında oyunlar oynanacak aldığım bilgisayarda. Benim için 1. şart oyun performansı. Ryzen bir sistem istemiyorum o yüzden tekli çiftli üçlü beşli çekirdek mevzusuna girmeyelim. İşlemci yavaş yavaş aklımda belirmeye başladı ve muhtemelen i5 8400 olacak. Bunun yanında RAM belleğim bir kaç ay için 8, daha sonrasın da ise 16 GB olacak. SSD düşünmüyorum. Aklımda şuan sadece anakart kaldı diyebilirim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı